Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Korkowa tablica, pinezki i żółte karteczki.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wydaje mi się, że skoro już podjąć się tego karkołomnego wyzwania, to należałoby liczyć tak, jak miało być w zamyśle organizatorów, czyli z bonusami.
    ...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...

Komentarz

• Brak chętnych na prowadzenie ligi francuskiej i i niemieckiej, ale czy hiszpańskiej też. Pierwsza kolejka coraz bliżej.
      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Mam przez najbliższy okres dużo roboty na głowie więc ciężko mi będzie regularnie ogarniać Primera Division. Znajdzie się chętny do podliczania punktów?

Komentarz

• Wiem, że mam trochę zaległości z wynikami w moich typerkach ale jutro mam wolne i postaram się jutro wszystko nadrobić.

Komentarz

• KLT - nowa odsłona.
            Planowany start od sezonu 2023/24.

Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Zamieszczone przez Yanks Zobacz posta
              KLT - nowa odsłona.
              Planowany start od sezonu 2023/24.
              KLT w nowej odsłonie jak piszesz, ale typowanie zainteresowanych się odbywa w innej formule cały czas.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta

(...) typowanie zainteresowanych się odbywa w innej formule cały czas.
                Ale jakieś oficjalne testy, wiem, że miały powstać, czy na tym forum utworzonym przez byłych graczy?
                A może jeszcze coś innego się pojawiło?
                Jesteście smutni, polowanie nie wyszło, zające przed wami pouciekały!

Komentarz

• Zamieszczone przez Yanks Zobacz posta

Ale jakieś oficjalne testy, wiem, że miały powstać, czy na tym forum utworzonym przez byłych graczy?
                  A może jeszcze coś innego się pojawiło?
                  Szczegóły: https://www.facebook.com/groups/1847820188794805

Komentarz

Pracuję...
                  X