Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
St.Maro, w tym temacie beda wyniki poszczegolnych kolejek?
Tak. Nie ma chyba sensu zakładać nowego tematu. Mimo znaku zapytania w tytule wątku, sądzę, że każdy kto będzie brał udział w typerze jest na tyle rozgarnięty, że tu trafi
Sam byłbym najbardziej za opcją nr 1 ale trochę za późno wziąłem się za ogarnianie tego typera i było za mało czasu aby zorganizować wszystkie zapisy, losowania i inne tego typu potrzebne rzeczy do tej opcji. Skoro pierwsza opcja odpada, to idąc za większością głosów, będziemy grać wg opcji nr 2. Tak sobie popatrzyłem na trzy pierwsze kolejki i doszedłem do wniosku, że najoptymalniej będzie gdy do typowania będzie po 15 spotkań na kolejkę. Zestawy do typowania dwóch pierwszych kolejek wrzucę za kilka/kilkanaście minut na forum.
Wtrącając się co rozumiemy przez "ciekawsze" spotkania.
Zdecydowanie trudniej jest przewidzieć mecz przykładowo Macedonia - Gruzja niż dajmy na to Francja - Słowenia , gdzie typ polega na szczęśliwym trafieniu bramek tych pierwszych.
Jest 10 grup, a w jednej kolejce jest 25 spotkań. Moim zdaniem powinno być do typowania max. 12-14 meczów w typerowej kolejce tj. po jednym z każdej grupy - czyli 10 + kilka najciekawszych pozostałych.
Zostaw komentarz: