Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Nie wszystkie kolejki są w pełni rozegrane, natomiast to co mogę to wrzucę w najbliższym czasie. Miałem dziś ogarnąć ale zacząłem od typera Ligi Mistrzów gdzie musiałem stworzyć tabelę od podstaw co przy niesprawnej klawiaturze zajęło mi o wiele więcej czasu niż się spodziewałem i dziś już niestety nie zdążę ogarnąć. Może jutro się uda ale nie wiem czy juto będę miał jeszcze laptopa czy serwis mi go zabierze.
Rzeczywiście, cała 11. kolejka jest zły screen. Sprawdziłem u siebie w excelu i tam mam dobre wyniki, natomiast tutaj musiała mi się jakoś podczas robienia screena jakaś formuła nie zadziałać. Same wyniki poszczególnych spotkań są takie same jakie były w 10. kolejce. Poza tym generalka po 11. kolejce jest prawidłowa, ma poprawne punkty za właśnie 11. kolejkę więc to chyba to. Dzięki za czujność i przepraszam za błąd z mojej strony Poniżej poprawiona 11. kolejka.
Mistrzem Polski w jesiennej edycji Typera Ekstraklasy 2020/21 zostaje...
alfa
Wicemistrzostwo Polski zdobywa...
Szawar
Brązowy medal otrzymuje...
księciuniu
Gratulacje!
Gratulacje dla medalistów oraz dla tych, którym udało się wywalczyć awans.
Dzięki za wspólną grę dla Wszystkich uczestników w tym sezonie.
Wyniki ostatniej kolejki
Podsumowanie sezonu
Zdobycz punktowa kolejka po kolejce
Trafienia za 3 pkt
Podsumowanie wszech-czasów*
*Zaznaczam jednak, że są to tabele tylko za okres w którym ja prowadzę tego typera czyli od Jesieni 2014. Z wcześniejszych sezonów nie posiadam niestety danych.
Medaliści
Tabela wszech-czasów bez podziału na ligi (złoto - srebro - brąz - Ekstraklasa - I liga - II liga)
Komentarz