Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Korkowa tablica, pinezki i żółte karteczki.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Kiedy pojawi się temat Bundesliga do typowania? Czy zawsze trzeba czekać na ostatnią chwilę do piątku?
    Przydałoby się zaktualizować tabelę bo ostatnie wyniki są z 7. kolejki.
    Ostatnio edytowany przez Meazza; 78468.

Komentarz

• Zamieszczone przez Meazza Zobacz posta
      Kiedy pojawi się temat Bundesliga do typowania? Czy zawsze trzeba czekać na ostatnią chwilę do piątku?
      Przydałoby się zaktualizować tabelę bo ostatnie wyniki są z 7. kolejki.
      Liga francuska z 3
      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Kolejka dziś gra i nie ma rozpiski z Bundesligi

Komentarz

• Założyłem temat za prowadzącego

Komentarz

Założyłem temat za prowadzącego
            Mocne słowa.
            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Panowie to może rozpisze™ ta… Bundeslige™ i Ligue1 do kon„ca sezonu i sie™ zatypuje na raz? MyÅ›laÅ‚em Åźe wiÄ™kszość grajÄ…cych pomimo Åźe to zabawa jednak spojrzy zawsze na kontuzje itp itd. Widać jednak Åźe wiÄ™kszość od tak sobie wpisuje wyniki, moÅźna i tak w koÅ„cu to zabawa. Szawar Tobie przypominam Åźe zaczÄ…Å‚eÅ› ligÄ™ francuskÄ… i nie byÅ‚eÅ› chÄ™tny poprowadzić to teraz nie dogaduj proszÄ™. Kolejna sprawa Åźe jak juÅź ktoÅ› wrzuca kolejkÄ™( dziÄ™ki Meazza) to wrzucajcie z Hitem a nie teraz osoby zatypowaÅ‚y i nawet nie wiedziaÅ‚y ktÃłre spotkanie typujÄ… za 6pkt. Panowie jak ktoÅ› chce to spokojnie moÅźe to przejąć bo ja siÄ™ zgÅ‚osiÅ‚em bez zastanowienia Åźeby te typerki nie przepadÅ‚y a jak siÄ™ okazaÅ‚o Åźe nie mam Office w domu to zaczÄ…Å‚ siÄ™ problem, bo wrzucić w tabelkÄ™ tak jak robi to StMaro to jest 10% roboty tego co to policzyć rÄ™cznie a wybaczcie ale dla typerka nie bÄ™dÄ™ po mieÅ›cie lataÅ‚ i szukaÅ‚ Office czy teÅź go kupowaÅ‚. Tak siÄ™ skÅ‚ada Åźe jeÅ›li chodzi o liczenie to mam wszystko policzone tylko nie mam paru godzin Åźeby przysiąć i to przepisać po prostu ale po Å›wiÄ™tach bÄ™dÄ™ miaÅ‚ bardzo duÅźy przestÃłj w robocie wiÄ™c myÅ›lÄ™ Åźe z nowym rokiem wszystko siÄ™ pojawi tutaj na forum i jakoÅ› uda siÄ™ tÄ™ pÃłÅ‚torej godzinki znaleźć w tygodniu Åźeby zalegÅ‚oÅ›ci nie byÅ‚o, ale jak ktoÅ› ma Office i moÅźe to robić w 10 minut i chciaÅ‚by siÄ™ pobawić to chÄ™tnie oddam.
              Pozdrawiam
              Ludzie lubią komplikować sobie życie, jakby już samo w sobie nie było wystarczająco skomplikowane.

Komentarz

• Zakładam temat bo jutro kolejka rusza

Komentarz

• W środy będę dodawał rozpiskę Bundesligi, żeby nie czekać zazwyczaj do piątku, wtedy każdy może wcześniej oddać swoje typy.

Komentarz

• Wyniki moich typerków będą jutro.

Komentarz

• Nie można wcześniej wyrzucić typerka z ligi angielskiej a nie 1 dzień przed rozegraniem meczu i jeszcze wieczorem Przegapiłem 4 spotkania i punkty uciekły Przypadkowo zobaczyłem, że dziś grają bo byłem w punkcie zakładowym. Całą kolejkę ominąłbym w typowaniu.
                      Ostatnio edytowany przez Meazza; 78468.

Komentarz

• Miałem niestety tak samo

Komentarz

Nie można wcześniej wyrzucić typerka z ligi angielskiej a nie 1 dzień przed rozegraniem meczu i jeszcze wieczorem Przegapiłem 4 spotkania i punkty uciekły Przypadkowo zobaczyłem, że dziś grają bo byłem w punkcie zakładowym. Całą kolejkę ominąłbym w typowaniu.
                          Mogę tylko przeprosić co niniejszym robię. Z tą kolejką problem jest taki, że sam o niej nie wiedziałem/pamiętałem. W poniedziałek chciałem wrzucić kolejkę na weekend (tak jak wrzuciłem Ekstraklasę) i dopiero wtedy zobaczyłem, że najbliższa kolejka jest już następnego dnia. Jeszcze raz sorki.

Komentarz

• Ok. Widzę, że w terminarzu na 16-17 marca ( 31.kolejka) 4 mecze są wykreślone ale wrzuć lepiej całą kolejkę, bo później jak będą grać w tygodniu to znowu się zapomni. Z kolei 33. kolejka zaczyna się już 2 kwietnia(wtorek) a kończy się 8 kwietnia (poniedziałek) - cały tydzień kolejkę będą grać Swoją drogą po tej rozegranej kolejce (nie całej zatypowanej to 2-3 punkty mi uciekły.)

Komentarz

• Liczone są punkty w Bundeslidze?

Komentarz

• Czy ktoś liczy/zamierza policzyć wyniki typerków Ligue 1 i Bundesligi? Podejrzewam, że raczej nie, więc mogę to policzyć bo szkoda by nasze typy się zmarnowały Oczywiście trochę to potrwa, bo trzeba całe sezony policzyć ale kolejka po kolejce jakoś to pójdzie. Pytanie tylko jak mam liczyć, bo różne osoby różnie wrzucały zestawy do typowania i raz były z meczami bonusowymi, raz bez więc pytanie czy liczyć tak jak było w zestawach, czyli tam gdzie były mecze bonusowe to liczyć bonusy, czy olać bonusy i wszystkie kolejki liczyć w standardowej punktacji 1 i 3 pkt.?

Komentarz

Pracuję...
                                X