Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wisła Kraków na liście ukaranych przez UEFA
Zwiń
X
-
Jeszcze niedawno było w Krakowie takie oburzenie jak Uche opluł Marka Zieńczuka.Prawie wszyscy jechali po piłkarzu Amiki trzymając strone swojego grajka ,a teraz sami widzimy co się dzieje.Jak to ludziom się wszystko odmienia.
-
Zamieszczone przez MaxxxiMZamieszczone przez lolMaxxxim: jest logika dla mnie murzyn grajacy w Wisle nie istnieje, nie ciesze sie z jego bramek , gry itp.. tak jak by go niebyło
widac byla ta zlosc kibicow Wisly. szczegolnie w pierwszym meczu z Lazio.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez SharnE tam brak logiki - ja tam jestem też narodowy, ale na stadionie się hamuję ...
To zależy od człowieka i organizacji...
Zamieszczone przez lolMaxxxim: jest logika dla mnie murzyn grajacy w Wisle nie istnieje, nie ciesze sie z jego bramek , gry itp.. tak jak by go niebyło
widac byla ta zlosc kibicow Wisly. szczegolnie w pierwszym meczu z Lazio.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez lolZamieszczone przez szczepanale czy rasistowskie teksty musza isc w strone czarnych?
jak beda zoltki u nas grac to w ich strone tez beda isc rasistowskie teksty
Maxxxim: jest logikadla mnie murzyn grajacy w Wisle nie istnieje, nie ciesze sie z jego bramek , gry itp.. tak jak by go niebyło
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez szczepanale czy rasistowskie teksty musza isc w strone czarnych?
jak beda zoltki u nas grac to w ich strone tez beda isc rasistowskie teksty
Maxxxim: jest logikadla mnie murzyn grajacy w Wisle nie istnieje, nie ciesze sie z jego bramek , gry itp.. tak jak by go niebyło
Zostaw komentarz:
-
E tam brak logiki - ja tam jestem też narodowy, ale na stadionie się hamuję ...
To zależy od człowieka i organizacji...
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez lolZamieszczone przez MAZIPamiętacie flagę kibiców wisly "Wisła przeciwko rasizmowi" czy coś takiego ... ?
Nie ma to jak konsekwencja ...
my (kibice Wisły) nie mielismy z tą flagą nic wspólnego
White Pride 8o
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez MAZIPamiętacie flagę kibiców wisly "Wisła przeciwko rasizmowi" czy coś takiego ... ?
my (kibice Wisły) nie mielismy z tą flagą nic wspólnego
White Pride 8o
Zostaw komentarz:
-
Pamiętacie flagę kibiców wisly "Wisla przeciwko rasizmowi" czy coś takiego ... ?
Zostaw komentarz:
-
heh ciekawa jestem czy kara za drugi mecz tez bedzie, bo raczej wlasnie za drugi nalezy sie bardziej niz za wyzwiska w czasie pierwszego spotkania. :*
Zostaw komentarz:
-
Re: Wisła Kraków na liście ukaranych przez UEFA
Zamieszczone przez MrozikZamieszczone przez MaxxxiMGazeta Wyborcza
30 tys. franków będą musiały zapłacić Real Madryt i Manchester United. Jest to kara za niewłaściwą organizację meczów pomiędzy tymi drużynami w ćwierćfinale ostatniej edycji Ligi Mistrzów.
Real Madryt-ManUtd-08.04.2003- pala z organizacji
ManUtd-Real- 08.04.2003- zadyma
czyli generalnie chodzi o to, ze Real dopusci ManUtd do zadymki. osobiscie tego nie pmietam, wiec moze jednak chodzilo o to ze Becks pomylil szatnie i sir Alexa ponioslo.
gdyby ktos byl zainteresowany dluga lista ukaranych to link tu
http://www.uefa.com/newsfiles/97004.pdf
Omonia np. zostala ukaran za mecz z Wisla za cytuje "Throwing of missiles and fireworks" a Wisla za mecz z RSC za "Racist behaviour"
Zostaw komentarz:
-
Re: Wisła Kraków na liście ukaranych przez UEFA
Zamieszczone przez MaxxxiMGazeta Wyborcza
30 tys. franków będą musiały zapłacić Real Madryt i Manchester United. Jest to kara za niewłaściwą organizację meczów pomiędzy tymi drużynami w ćwierćfinale ostatniej edycji Ligi Mistrzów.
Zostaw komentarz:
-
To na razie kara za pierwszy mecz, tak nawiasem mówiąc. Pamiętacie, jak dostaliśmy za "recydywę" po łapach (i to notabene za nieswoje winy)
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez KawaZamieszczone przez szczepanNie oni by powiedzieli ze to wina naszych ukladow i znajomosci w UEFA :P
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: