wlasni w telewizorze powiedzieli, ze Robert Korzeniowski po przejsciu 30 km jest pirwszi kazde 5 km przechodzi szybciej. o 11.02 w II TVP transmisja finalu, wie c chyba warto zobaczyc jak zdobywamy jedyny zloty medal na tych mistrzostwach.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Korzeniowski złotym medalistą na 50 km!!!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez RaffiTrzeci - Skurygin - odrobił na ostatnich 5 km 17sekund, ale ma wciąż 50 s. straty.22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
-
a realizator nie pokazuje chodu tylko eliminacje 200m mężczyzn a nasze głupki zamiast dac to co na żywo czyli bieg z Kenderisem pokazują powtórkę z Jędrusińskim o którym wiadomo że wszedł bo pare sekund wcześniej była tablica z wynikami.
Nasz tv jest bardzo pojebana...
Komentarz
-
Hehe... - jeszcze przed chwilą było 6 sekund przewagi, a w tym momencie jest już 26!!!! (wg moich własnoręcznych obliczeń). Robercik idzie swoim tempem a Skurygin się spocił.
PS Już miałem nerwy 8-podpis cyfrowy <--------
================
Zaprawdę powiadam wam, nie ma takiej siły jak ta.... LEGIA! LEGIA! LEGIA!
Komentarz
-
całe szczęście ze mamy Korzeniowskiego bo nie wrócą nasi bez medalu.
a w jednym z pierwszych wejść na antenę szli w siedmiu i tak sobie kombinuje że chińczyk to chyba podbiega a tu za chwilę bach :yellow: czyli wzrok mam nawet lepszy niż myślałem.znam sie na chodzie :>
Komentarz
-
naprawde po tym co zrobil i co mowil i mowi WIELKI SZACUNEK :+:
dobrze ze mamy sie z czego cieszyc, dobrze ze jest kilku polskich sportowcow, ktorzy co pewien czas daja nam satysfakcje.
jeszcze gdybysmy tak wjednej dyscyplinie mieli wiecej powodow do zadowolenia, eh
PS. Adam Malysz - Korzeniowski skokow narciarskich22 (L)ata razem. Kibic w kapciach, z rozwiniętym mięśniem piwnym.
Komentarz
Komentarz