Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaBarcarze tego nie przeżyją
Nie rozumiem jak można na przestrzeni tygodnia zagrać dwa tak różne mecze.
W to, że w dwumeczu Liverpool może być lepszy dopuszczałem, z tym, że Barca może spieprzyć trzy gole zaliczki się liczyłem, ale że zagrają tak słabo przeciwko tak osłabionemu Liverpoolowi, to mnie zaskoczyłoMoże ten rezerwowy skład uśpił ich czujność. Albo może raczej okazali się pizdeczkami.
No nic, ostrzyłem sobie zęby na finał Barca-Ajax; finał Liverpool-Ajax też przeżyję, ale jak dojdzie do brytyjskiego finału to się wkurzę.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaWstyd. Hańba. Nie wracajcie do domu!
Nie rozumiem jak można na przestrzeni tygodnia zagrać dwa tak różne mecze.
W to, że w dwumeczu Liverpool może być lepszy dopuszczałem, z tym, że Barca może spieprzyć trzy gole zaliczki się liczyłem, ale że zagrają tak słabo przeciwko tak osłabionemu Liverpoolowi, to mnie zaskoczyłoMoże ten rezerwowy skład uśpił ich czujność. Albo może raczej okazali się pizdeczkami.
No nic, ostrzyłem sobie zęby na finał Barca-Ajax; finał Liverpool-Ajax też przeżyję, ale jak dojdzie do brytyjskiego finału to się wkurzę.Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
Zamieszczone przez Huxley Zobacz postaW takim wypadku ciekawe kto zdobędzie w tym roku Złotą Piłkę?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaCiekawe pytanie, natomiast co do finału, to faworyt wydaje się być wiadomy i murowanyLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaW Madrycie i Turynie myśleli podobnieMamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaW Madrycie i Turynie myśleli podobnie
Komentarz
-
Pożyjemy, zobaczymyLubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Komentarz
-
Jestem fanem dobrej piłkiLubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
Komentarz