Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Przecież to kibice pięknej europejskiej piłki, a nie Legii. Kibice Liverpoolu, Manchesteru, Barcelony, teraz Ajaxu...
Forum Kibiców Mistrza Polski Legii Warszawa. Ręce opadają.
Ale ja nie mam nic przeciwko jebaniu naszych piłkarzoli - robię to nad wyraz często, czy tam propsowaniu naszych rywali za grę - robię to rzadziej, bo nawet jak nas jadą, to najczęściej sami gówno grają, tylko my gramy jeszcze większy piach
Ale ok jak Widzew pojedzie Pogoń to też będziemy się mogli cieszyć
Przestań 3 czy 4 posty pojawiły się odnośnie wczorajszego meczu, z czego jeden okazujący lekką radość z awansu Ajaxu . Pamiętam czasy jak po El Classico trwały zażarte boje przez kilka stron. Troszkę na siłę się przyczepiłeś
Przestań 3 czy 4 posty pojawiły się odnośnie wczorajszego meczu, z czego jeden okazujący lekką radość z awansu Ajaxu . Pamiętam czasy jak po El Classico trwały zażarte boje przez kilka stron. Troszkę na siłę się przyczepiłeś
Ale ja mam kompletnie wywalone na jakieś el classico.
Ajax to kosa numer jeden jednej z naszych zgód i jako taka powinna być odpowiednio traktowana na tym forum.
I tak jak najbardziej przyczepiłem się - dla zasady, o zasady
Komentarz