Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Liga Mistrzów i Europejska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Darex13 Zobacz posta
    By powiedzieli, że Cluj się kompletnie skompromitowało i mieliby całkowitą, kurvva rację. Na ****, niektórzy starają się wybielać, ten dramat w dwóch aktach, jaki odstawiliśmy w te wakacje?
    No to Cluj się skompromitowało :P

Póki co 1:0 i najniższy wymiar kary.
    Do tego bramkarz F91 najpewniej ze złamaną nogą...

Komentarz

• Trnava też prowadzi 2:0 na wyjeździe.

Komentarz

• Dude już 2:0.
        Sędzia ciągnie Rumunów. Spokojnie mogli się już wykartkować jak my w Trnavie.

Komentarz

• To tylko pokazuje jak bardzo puchary były na wyciągnięcie ręki. Wbrew temu co jakieś mądre głowy pisały, że dobrze, że odpadliśmy bo Cluj czy Crvena by z nami zrobiły miazgę.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
            To tylko pokazuje jak bardzo puchary były na wyciągnięcie ręki.
            Na pewno nie naszej. To pokazuje, że Trnawa i Dudenlange nie były aż tak chujowe jak pisano. Ale niestety najchujowsi byliśmy my.
            „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
              Na pewno nie naszej. To pokazuje, że Trnawa i Dudenlange nie były aż tak chujowe jak pisano. Ale niestety najchujowsi byliśmy my.
              I Górnik Zabrze
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Klątwa red bulla trwa dalej

Crvena Zvezda gratulacje

Komentarz

• Piękne obrazki w Salzburgu. Kibice Zvezdy na murawie i Red Bull, jak co roku, poza Ligą Mistrzów. Kolejny raz potwierdza się zresztą, że o współczynniki i rozstawienia modlą się ci, którzy boją się albo nie potrafią grać w piłkę. Te eliminacje dobitnie pokazały, że przy obecnym systemie się to nie liczy.

Dzięki, Mioduch!

Komentarz

• Zamieszczone przez 6xir Zobacz posta
                    Piękne obrazki w Salzburgu. Kibice Zvezdy na murawie i Red Bull, jak co roku, poza Ligą Mistrzów. Kolejny raz potwierdza się zresztą, że o współczynniki i rozstawienia modlą się ci, którzy boją się albo nie potrafią grać w piłkę. Te eliminacje dobitnie pokazały, że przy obecnym systemie się to nie liczy.

Dzięki, Mioduch!
                    Oczywiście że się liczy, system faworyzuje rozstawionych i to jest oczywiste. Natomiast wiadomo nie od dziś, że rozstawieni nie zawsze wygrywają bo to jest tylko piłka nożna i niespodzianki zawsze się zdarzą - od dwóch lat potwornie brutalnie się o tym przekonujemy.

Gdyby rozstawienia nie miały znaczenia to prawdopodobnie Jaga mogłaby wylosować takie Dudelange i najprawdopdobniej by ich przeszli bo pokazali dużo więcej niż my. Ale że Jaga chvja kładła na puchary w zeszłych sezonach to dolosowali jej takie Genk (albo Gent) i co najwyżej poszczekać mogła.

Komentarz

• "a teraz przenosimy się i zapraszamy do TVP Sport a widzów Jedynki na serial Korzenie" tak z pamięci bo nie słowo słowo ale tak było przed chwilą, mogłem to zapisać ale się za długo śmiałem

Komentarz

• Zamieszczone przez PTPTPT Zobacz posta
                        Oczywiście że się liczy
                        Salzburg, PSV, Ludogorets, Celtic, APOEL, Legia, Astana, Karabach, BATE, Young Boys, Zagrzeb, Szeryf, Malmo, Midtyjland, Crvena, AEK Ateny, Hapoel...

Tak w tym sezonie prezentowała się czołówka klubów, które przystępowały do eliminacji, pod względem współczynników. Z pierwszej dychy do Ligi Mistrzów weszły dwa. APOEL zaliczył bęcki na etapie I rundy, my i Łudugorec - drugiej. Celtic, Astana, Karabach nie doszły mimo tego nawet do play-offów.

Bardzo podobnie można wylistować poprzednie sezony. Od kiedy w tych eliminacjach nie grają Anglicy, Włosi, Niemcy etc, to "niespodzianek" rok w rok jest zatrzęsienie - żadnego faworyzowania w przypadku klubów, które potrafią kopnąć prosto piłkę (albo tak twierdzą), tu nie dostrzegam.

Komentarz

• Przyznam szczerze, że nie ogarniam Salzburga Co rok grają w tych eliminacjach a nie mogą ani razu awansować. Mają przecież i kasę, i współczynnik, i do tego przecież nie grają przeciwko nie wiadomo komu tylko z drużynami które na papierze są słabsze od nich (a grać w Europie potrafią co pokazują w LE). Oni chyba by awansować muszą w ostatniej rundzie trafić na zespół z Polski Paradoks tej sytuacji jest też taki, że jak klika lat temu (2013) mistrzem Austrii była Austria Wiedeń to oni do LM awansowali.

Komentarz

• To jest klątwa rzucona przez Ś.P. Austrię Salzburg.

Against modern football
                            Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                            St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Śmiechy śmiechami, ale chyba wraca Intertoto

Sory, że nie wkleiłem tekstu, ale jestem na telefonie.

Komentarz

• Mistrz Austri w przyszlym sezonie wchodzi bez eliminacji do grupy

Komentarz

Pracuję...
                                X