Zarówno Szpakowski jak i Widzewiak Laskowski z TVP są kibicami Barcelony.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaZarówno Szpakowski jak i Widzewiak Laskowski z TVP są kibicami Barcelony.
Komentarz
-
Zamieszczone przez CW(L)KS Zobacz postaNo to mamy ćwierćfinalistów LE:
-Atletico
-Marsylia
-Lazio
-Sporting
-Lipsk
-Arsenal
-Lyon
-Salzburg
Poza Salzburgiem, bez większych niespodzianek. Po mojemu Atletico powinno łyknąć te edycje.
Faworyci są wiadomi - pytanie czy nie wpadną na siebie przed finałem.
Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaMilan ładnie wychujany przez sędziów.
Edit: https://streamable.com/m6wneOstatnio edytowany przez Szawar; 982.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Luke Zobacz posta
Faworyci są wiadomi - pytanie czy nie wpadną na siebie przed finałem.
Patrzę na ten zestaw i zachodze w głowę, kogo poza Atletico masz na myśli pisząc o faworytach w liczbie mnogiej? Arsenal?
Komentarz
-
No to Barcelona i Bayern mają autostrady do półfinałów. City raczej też nie narzeka bo można było trafić sporo gorzej. Juve-Real moim zdaniem klasyczne 50/50.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Angielski pojedynek to będzie hit 1/8Trzymam kciuki za Klopa i pocichutku liczę że dojdą do finału
Trzymam kciuki tym razem za Juventus ale może być ciężko... Barca i Bayern to wiadomo.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaJaki znowu hit? Mamy rewanż za ostatni finał a Ty uważasz, że jakiś inny dwumecz będzie hitem?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaNo to Barcelona i Bayern mają autostrady do półfinałów. City raczej też nie narzeka bo można było trafić sporo gorzej. Juve-Real moim zdaniem klasyczne 50/50.Będą bez presji z ruchliwymi i nieźle wyszkolonym technicznie graczami. W obronie mogą mieć problemy bo Bayern nie powinien grac aż tak zachowawczo jak Anglicy, ale jak Niemcy ruszą, to się zrobi trochę miejsca z przodu i może być ciekawie.
"I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
Komentarz