Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Manchester prawdopodobnie po raz 3 z rzędu będzie w finale, bo drabinkę dostali wymarzoną, ogólnie wiele wskazuje na to, że w finale obejrzymy te same drużyny co rok temu, mam nadzieje, że tym razem polsat nie nawali i pokaże Barce z Arsenalem a nie Inter z CSKA albo pojedynek francuski.
-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
niby szkoda mi Arsenalu, ale jak mają odpadać to z wysokiego C przynajmniej, ewentualna przegrana z murowanym faworytem może pozwoli im zgarnąć mistrza kraju
"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Też mam nadzieję, że Polsat pokaże Arsenal-Barcelona. Mecz zapowiada się ciekawie tylko szkoda, że tak wcześnie te dwie ekipy się spotkały.
Wcześnie? Wcześnie to się spotkała Chelsea z Interem czy Manchester z Milanem. Arsenal dostaje w tym sezonie w Lidze Mistrzów praktycznie samych kelnerów, może jeszcze powinien dostać w 1/4 CSKA a w półfinale zwycięzcę pary francuskiej? Ten dwumecz pokaże ich prawdziwą siłę, bardzo im kibicuję choć nie bardzo się łudzę...
No jak narazie w Monachium całkiem niezły mecz... w potyczce francusko-francuskiej do przerwy lepszy o bramkę Lyon
Edit: O ile po 1 połowie, pisałem o całkiem niezłym meczu w Monachium, tak po końcowym gwizdku można spokojnie przyznać że bylo to świetne widowisko... aż do samego końca i 93 minuty w której Olić daje zwycięstwo Bayernowi...
Komentarz