A mecz Napoli/Real popsuł Sergio Ramos! Kompletnie podciął skrzydła Neapolitańczykom i nie było co oglądać :/
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Może ktoś wyjaśnić dlaczego Zieliński, człowiek, który został okrzyknięty przez polskie media nowym Modricem za 70 mln euro, piłkarzem kompletnym, o którego będą zabijać się Reale i Juventuse, wchodzi na tak ważny mecz dopiero w 72 minucie? Wcześniej od niego na boisku pojawił się nawet młodszy Rog.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Buzz Zobacz postaCo tam się odwaliło w LondynieOglądałem mecz było 1-1, kilka minut później patrzę i już 1-5. 10-2 w dwumeczu.
Komentarz
-
W obu rewanżowych spotkaniach wyniki identyczne jak w pierwszych meczach.
W Paryżu lubią toLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez beka Zobacz postamoże mi ktoś wyjaśnić za co Kościelny dostał czerwoną kartkę?
Wczoraj nie chciał zejść, więc go w 53 minucie wyrzucili z boiska i zaraz potem rozpoczęło się strzelanie.
Komentatorzy mówią o czymś takim: "Mecz układa się według z góry zaplanowanego scenariusza"Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz
-
Zamieszczone przez invictus Zobacz postaOgólnie dziwna sytuacja, najpierw sędzia pokazał żółtą, a po konsultacji z bramkowym czerwoną, być może interpretacją było to że wychodził sam na sam z bramkarzem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez beka Zobacz postaa najlepsze, że to Lewandowski odepchnął się od niego
(nie wiem jak wkleić GIFa z twittera)Lubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaJeżeli Barcelona wyeliminuje dziś PSG będzie to największa remontada w historii europejskich pucharów, nie licząc oczywiście dwumeczu Saragossa - Wisła.
Księciuniu, Paryż lubi to, z tym że nie sądze żeby dali sie (FCB) opierdololić u siebie 0:4. Chociaż jak wiadomo "to jest piłka". Ja tam chciałbym zobaczyć jak Barcelona odpada albo po srogich batach, albo po 4:1. Bramce strzelonej przez Kryche. Przy stanie 4:0. W 94 minucie... Po spalonym (tak, nie lubie Barcelony)Także 0:3 albo 4:1 mile widziane!
A co do wczoraju: nie jestem fanem Arsenalu, ale tak po ludzku mi ich szkoda. 7(?) raz z rzędu odpaść w 1/8 LM... I do tego to wieczne 4 miejsce w PL. No cóż, parafrazując: "Każdego szkoda..."Bo śnieg...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaJeżeli Barcelona wyeliminuje dziś PSG będzie to największa remontada w historii europejskich pucharów, nie licząc oczywiście dwumeczu Saragossa - Wisła.
Był jeszcze dwumecz Milan - Deportivo z 2004r który także zapadł w pamięci
Komentarz
-
Zamieszczone przez CW(L)KS Zobacz posta
A co do wczoraju: nie jestem fanem Arsenalu, ale tak po ludzku mi ich szkoda. 7(?) raz z rzędu odpaść w 1/8 LM... I do tego to wieczne 4 miejsce w PL. No cóż, parafrazując: "Każdego szkoda..."
No i co do sytuacji z czerwienią Kościelnego. Kolejny żelazny argument za zlikwidowaniem sędziów bramkowych, komedia.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Darex13 Zobacz posta
No i co do sytuacji z czerwienią Kościelnego. Kolejny żelazny argument za zlikwidowaniem sędziów bramkowych, komedia.
A jak główny się pomyli albo coś przeoczy... Wyiebać dyscyplinarnie wszystkich.
Piłka nożna dla piłkarzy!
Tylko Bóg może nas sądzić!Lubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaRozumiem, że jak liniowy przeoczy spalonego, to liniowych też zlikwidujmy. Bezproduktywne darmozjady.
A jak główny się pomyli albo coś przeoczy... Wyiebać dyscyplinarnie wszystkich.
Piłka nożna dla piłkarzy!
Tylko Bóg może nas sądzić!
Komentarz
Komentarz