I znów wraca pytanie czy słabe drużyny, przegrywające tak wysoko, w ogóle powinny grać w Lidze Mistrzów...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Nadczłowiek Zobacz postaOstatni raz tak słabą Barcelonę widziałem 23.04.2013 roku oraz 1.05.2013 roku. Oglądając tak grające PSG z takimi piłkarzami, człowiek zastanawia się gdzie tam miejsce dla Krychowiaka. Niech Grzesiek stamtąd ucieka czym prędzej.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Wydali w Barcelonie miliony, żeby wzmocnić skład a okazuje się, że to pieniądze rzucone w błoto. Póki co żaden z nowych nie daje oczekiwanej jakości, np. nie robił różnicy jak Draxler. Do tego chodzą słuchy, że wyczerpała się "chemia" między Lucho a gwiazdorami... Barca wyglądała wczoraj, jak podczas meczu z Bayernem Heynckesa. Moim zdaniem Barca jest poza LM.Mamy Kezmana z Serbii Tarana
Komentarz
-
Myślę, że jeden Tt Stanowskiego idealnie podsumowuje grę Barcy nie tylko w tym meczu.
Krzysztof Stanowski @K_Stanowski 11 godz.11 godzin temu
Więcej
Za plecami MSN powinni zapierdalać goście-robiciki, jak Verratti. A nie piździelce-anemicy jak Andre Gomes, na którego zapierdala MSN.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaPS. Jak PSG będzie grało tak w każdym z meczy to nie widzę na nich mocnych."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Prawdziwy futbol przegrał z szejkowymi nowotworami. Agains modern football!
Masakra była.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kwinto Zobacz postaI znów wraca pytanie czy słabe drużyny, przegrywające tak wysoko, w ogóle powinny grać w Lidze Mistrzów...Królu Zygmuncie! Powiedz nam, czyś
widział Warszawę tak piękną jak dziś?
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaPytanie czy będzie, bo wczorajsza postawa to póki co taki jednorazowy wyskok w tym sezonie.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaPrawdziwy futbol przegrał z szejkowymi nowotworami. Agains modern football!
Masakra była.
Komentarz
-
Największy sprawdzian Zielińskiego w karierze. Za 17 minut wybiegnie w podstawowym składzie naprzeciwko swojego ukochanego Realu. Jest chłopak w wielkiej formie i oby to dzisiaj udowodnił. Milik na ławce rezerwowych. Oprócz tego zobaczymy dzisiaj drugi mecz: Bayern - Arsenal. Lewandowski standardowo od pierwszej minuty.
Rozpiska:
Canal+
20:45 Bayern Monachium - Arsenal FC
Komentarz: (z Allianz Arena) Przemysław Pełka, Maciej Murawski
nSport+
20:45 Real Madryt - SSC Napoli
Komentarz: (z Estadio Santiago Bernabéu) Adam Marchliński, Krzysztof Przytuła
Canal+ Sport
20:45 Mecz + Mecz
Moderator: Piotr LabogaOstatnio edytowany przez Nadczłowiek; 137280.
Komentarz
-
macie jakieś dobre linki ?Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz