Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
No i póki co, patrząc na grę Poznaniaków, nie ma w ogóle co porównywać tego, co w 4 dotychczasowych meczach odwalilii nasi kopacze, do tego, co widzę teraz w TV. I to na tle już nie rezerw lidera Serie A. Da się?
Dziennikarze wzajemnej adoracji
Strejlau: Cała Wielkopolska, cała Polska pokrywa nadzieję w rozwój tej drużyny
Iwański: Odkąd trenerem został Urban, widać znaczący skok formy zespołu Kolejorza
Widzę że Lech się przejął swoja rola i pomyśleli że mogą awansować, ale ok niech się wypruwają, może w niedziele ich Łęczna sprowadź na ziemię. Tak jak to już robi Fiorentina, dadzą się im wyszumieć i dobija ich drugą bramką.
Dziennikarze wzajemnej adoracji
Strejlau: Cała Wielkopolska, cała Polska pokrywa nadzieję w rozwój tej drużyny
Iwański: Odkąd trenerem został Urban, widać znaczący skok formy zespołu Kolejorza
a co jest nieprawdziwego w przytoczonym zdaniu Iwańskiego?
Od momentu przejęcia drużyny przez Urbana zdobyli tyle samo punktów w lidze w 3 meczach co w 11 ze Skorżą. Do tego zdobyli 3 pkt w meczu LE, w którym byli spisani na straty. No i wygrali w PP z Zagłębiem, które w tym sezonie sobie radzi lepiej.
Widzę że Lech się przejął swoja rola i pomyśleli że mogą awansować, ale ok niech się wypruwają, może w niedziele ich Łęczna sprowadź na ziemię. Tak jak to już robi Fiorentina, dadzą się im wyszumieć i dobija ich drugą bramką.
Dobra skończ pierdolić. W dzisiejszym meczu prezentują się o niebo lepiej od nas. W dodatku z drużyną o dwie klasy lepszą od jakiegoś Club Brugge, także daruj sobie te swoje przepowiednie.
Dobra skończ pierdolić. W dzisiejszym meczu prezentują się o niebo lepiej od nas. W dodatku z drużyną o dwie klasy lepszą od jakiegoś Club Brugge, także daruj sobie te swoje przepowiednie.
I mają taki sam efekt jak w naszym meczu, a różnica jest taka, ze nie namęczyliśmy się zbytnio z Belgami, a Lech sobie wypruwa flaki i dobrze, jak dla mnie. A kto jak gra ważne bezie w lidze zobaczymy co pokażą z Łęczną, a co my z Pogonią pokażemy. Boże naprawdę ciężko u nie których z logicznym myśleniem.
EDIT
No i proszę chłopaki z Poznania, pięknie i ofiarnie grają, a Włosi ich dobili zgodnie z oczekiwaniami i gówno z ich cudownej gry. Czekam na niedzielę z ciekawością, jak zagrają z Łęczną, czy się nie przejadą jak my dwa tygodnie temu.
I mają taki sam efekt jak w naszym meczu, a różnica jest taka, ze nie namęczyliśmy się zbytnio z Belgami, a Lech sobie wypruwa flaki i dobrze, jak dla mnie. A kto jak gra ważne bezie w lidze zobaczymy co pokażą z Łęczną, a co my z Pogonią pokażemy. Boże naprawdę ciężko u nie któych z logicznym myśleniem.
Kurva Andrew jak normalnie nie mogę Cię czytać, tak teraz sam się śmieje i pierwszy (i pewnie ostatni) raz się z Tobą zgadzam.
Sam chętnie czekam na niedzielne dwa mecze, bo jak słucham Kazka i jego spuszczania się nad poznańską lokomotywą (nota bene dalej taplającą się na dnie ligi) i czytam internety jak to Lech super gra i nawiązuje do pamiętnych meczów z przed kilku lat, to kuźwa mam cichą nadzieję, że dobrze wyglądająca ostatnio Łęczna nie rozłoży nóg w Poznaniu.
Dla mnie do końca grupy LE mogą tak "pięknie" grać i w nagrodę nie wejść do ósemki w E-klapie.
I mają taki sam efekt jak w naszym meczu, a różnica jest taka, ze nie namęczyliśmy się zbytnio z Belgami, a Lech sobie wypruwa flaki i dobrze, jak dla mnie. A kto jak gra ważne bezie w lidze zobaczymy co pokażą z Łęczną, a co my z Pogonią pokażemy. Boże naprawdę ciężko u nie któych z logicznym myśleniem.
I co z tego? Czy ty człowieku myślisz, że każdy jara się niedzielnym meczem z Łęczną, czy Pogonią? Liczy się to co jest tu i teraz... dzisiejszy mecz, wynik, a przede wszystkim gra. Do wygrywania w tej śmiesznej Ekstraklasie wcale nie potrzeba uj wie jakiego przygotowania, czy odpoczynku tylko konkretnego ustawienia i nie popełniania takich baboli, jakie zdarzają się nam w ostatnich meczach. Tyle i aż tyle.
Legia za Urbana wychodząca pierwszym garniturem w Europie była na pierwszym miejscu w tabeli ze sporą przewagą. Jak to wytłumaczysz?
Prawda jest taka, że gdyby Lech grał w każdym meczu tak jak dzisiaj i miałby dobrego napastnika ( np. Nikolicia albo Rudnieva ) to zjadłby te naszą śmieszną ligę na śniadanie z bilansem meczów 37-0-0. Ale oczywiście wszyscy wiemy, że to jeden jedyny taki wyskok tych gwiazdeczek. Grają z dobrym zespołem, więc chcą się pokazać. Grają na maksa, 100% zaangażowania, pełna mobilizacja itp. itd. Przyjdzie niedziela, pewnie przegrają z Łęczną i wszystko wróci do normy, czyli do olewania i grania na 20% możliwości. Takich kopaczy/gwiazdorków nienawidzę najbardziej. Spinają się na na 2-3 mecze w rundzie z najsilniejszymi ekipami, a następnie wszystkie inne mecze grają padake, bo im się nie chce. Zresztą... to samo jest u Nas.
Prawda jest taka, że gdyby Lech grał w każdym meczu tak jak dzisiaj i miałby dobrego napastnika ( np. Nikolicia albo Rudnieva ) to zjadłby te naszą śmieszną ligę na śniadanie z bilansem meczów 37-0-0.
Całe szczęście nie maja, przez co liga jest ciekawsza.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Oczywiście za Smudy mieli na każdej pozycji lepszego zawodnika (no może prócz bramki), ale przede wszystkim posiadali nominalnego napastnika który dawał wyniki. LE daje kopa do gry na maxa, z drugiej strony wiadomo jak do tego typu rozgrywek podchodzą Włosi. A w Lechu jakkolwiek by nie czarowali że priorytetem jest liga, to nie mają innej alternetywy jak LE, gdyż potrzebują kasy do przetrwania. W przeciwnym razie najdalej do lata czeka ich mega wyprzedaż. Można powiedzieć że wejście do grupy przedłużyło tą agonię, która winna była nastapić już w zimowym okienku.
Mówcie co chcecie, ale jeżeli Bayern i Barcelona dotrwają do wiosny w obecnej formie i bez kontuzji, to może mieć miejsce jedno z najlepszych spotkań w ostatnich latach, pod względem jakości i techniki.
Komentarz