Wiadomo moze na kogo Slask moze trafic w IV rundzie? Jakies koszyki czy rozstawienia sa znane?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaDziś bez większych niespodzianek. Jedynie zaskakuje odpadnięcie Hajduka Split z Gruzinami.
Oderint, dum metuant - Niechaj nienawidzą, byleby się bali.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Alek Zobacz postaDziś bez większych niespodzianek. Jedynie zaskakuje odpadnięcie Hajduka Split z Gruzinami.A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
-
Zamieszczone przez ormo Zobacz postaA odpadnięcie Tromso z jakimś luksemburskim Differdange?
2. We wcześniejszych rundzie pożegnali Utrecht , więc już nie są jakimiś mega ogórami.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Nazgul Zobacz postaA kibicowsko Lech wygłupił się bardziej niż z "Ona tańczy dla mnie" przy 0:2Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez Huxley Zobacz postaNo i taki Paixao grał m.in. w Iranie, a tu proszę jednak ma chłopak nosa do strzelania goli...ktoś z takim nosem przydałby się w Legii.
Plaku - ten ma dryg.
@Casual - serio uważasz, że to komukolwiek przytarło nosa? Sądzę iż nie przypuszczam... Gdybym był Litwinem podejrzewam, że obśmiałbym się jak mrówka a ciągnięcia łacha z "panów kartofli" byłoby na dwa lataOstatnio edytowany przez Nazgul; 89.
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaNie wydaje mnie się. Bardzo dobry transparent; cieszy, że tak na wyjeździe jak i u siebie przytarli nieco nosa zbyt ostatnio buńczucznym względem Polaków mieszkających na Litwie Litwinom. Reakcja Wyborczej dodatkowo potwierdza, że Lech zachował się prawidłowo.
Komentarz
-
W meczu islandzkiego Breidablika to chyba po 120 minutach wybuchł gejzer i poparzył wykonawców rzutów karnych
szkoda tego klubu z Luxemburga, liczyłem na nich razem z Breidablikiem
p.s. fajnie by było, gdyby Skorża wylądował w POZnaniu, ciekawe co by się tam działo, jak dziś Rumak nakazał biegać 6 defensywnym grajkom na murawie
p.s.2. Wyobrażacie sobie gości z Pawłodaru(Kazachstan) od tego Irtysza(czy jak to tam się zwało)? Lookają na wyniki eliminacji do LM i LE(w końcu można znaleźć tam klub z Kazachstanu) i patrzą, że taki Śląsk pyka Club Brugge i wpieprza im 3 bramki na ich terenie, patrzą dalej jak tam w lidze sobie radzi i... u siebie wpierdol 2:3 od Jagiellonii, tak to musi być budująceOstatnio edytowany przez mmm; 59411.
Komentarz
Komentarz