Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jak również jasne i logiczne przekazywanie swoich myśli za pomocą tekstu.
Wszystko jest napisane, czysto i przejrzyście. Uczono mnie w szkole, że po kropce zaczyna się nowa myśl. Ale to było jeszcze w PRL, może was młodych uczono inaczej
Coś Wam się pomyliło. Temat „Liga Mistrzów” rozwalamy dyskusjami nad wyższością ligi angielskiej nad hiszpańską. Przypieprzaniem się do Maria rozwalamy „Transfery” i „Ekstraklasę”
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Wszystko jest napisane, czysto i przejrzyście. Uczono mnie w szkole, że po kropce zaczyna się nowa myśl. Ale to było jeszcze w PRL, może was młodych uczono inaczej
Nie wiem jak Cię uczono, ale powiem Ci jak jest.
Wczorajsze bramki (podmiot) Galatasaray robią ogromne wrażenie. Szkoda, że nie udało im (tym bramkom z poprzedniego zdania) się wyeliminować tych (znowu bramek) z Hiszpanii.
Ale co to do kurvy nędzy wnosi do tematu? Dlaczego uważałeś, że warto o tym tu napisać? Może być na priv. Bo według mnie tego się używa do takich tekstów.
Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa Józef Mackiewicz
"..Walduś trenuj! Kariera przed tobą, chłopie. Pierdykniesz ze dwie bramki, to cię do Manchesteru wezmą albo do innego Liverpoolu, albo nawet do Legii, synek.."
Właściciel Malagi Abdullah Bin Nasser Al-Thani :"Cały ten mecz nie miał nic wspólnego z futbolem, ale z rasizmem. Bardzo dziękuję mojej drużynie. Wygraliście na boisku i jest mi przykro, że to zakończyło się w taki sposób. To niesprawiedliwe!"
Komentarz