Zamieszczone przez PabloMag
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz postaBramka ta padła w 98 minucie.
Po wczorajszych mękach w ataku (oby Gikiewicz był tam napadziorem nr 1 jak najdłużej) Śląsk już chyba nie ma innego wyjścia, jak natychmiast zaklepać Gruzina, skoro u nas nie ma na niego aż takiego ciśnienia.
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
Zamieszczone przez Slyboots Zobacz postaMuszę przyznać, że intryguje mnie Gikiewicz.
Gość ma tam chyba monopol na pierwszy skład, a nie posiada żadnych cech dobrego napastnika. Ok - dużo się cofa, nieśmiertelne zastawianie sie i "grę tyłem do bramki" ma, odegra z pierwszej do najbliższego ( ale tylko do tyłu oczywiście). Poza tym wielkie nic. Dryblingu zero, szybkość przeciętna, technika marna. Byłoby fajnie, gdyby chociaż miał jakiegoś tam nosa albo smykałkę do bramek, nawet wpychanych z metra. Ale nie ma. Źle się ustawia, piłka go nie szuka, nie dochodzi nawet do strzałów. Jeśli już gra w piłkę, to można by chociaż zrobić z niego przeciętnego defensywnego pomocnika.
Zamieszczone przez MarioSędzia kibicował Dinamo i pozwolił im grać tak długo, aż strzelą bramkę, która dawała awans. Bramka ta padła w 98 minucie.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fatman Zobacz postaA za co Voskamp podpadł? Diaz, z tego co pamiętam, skarżył się w gazetach na metody szkoleniowe trenera Śląska, ale o Holendrze nic nie słyszałem04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
W rozmowie z magazynem "Voetbal International" Voskamp w ostrych słowach pożalił się na swoją sytuację w zespole z Dolnego Śląska. - Jeśli ma się złego trenera, a mój trener w Śląsku jest naprawdę bardzo zły, sytuacja jest trudna - mówił Voskamp. - Nasze treningi są bardzo dziwne. Obracamy się wokół i machamy nogą w powietrzu. Wtedy mówię mu ironicznie: bardzo dobrze, ale czy na pewno dzięki temu będę lepszym piłkarzem. Ale kim ja jestem? - dodał.Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaChyba było gorąco, jakies czerwone kartki sie posypały.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz postaSędzia kibicował Dinamo i pozwolił im grać tak długo, aż strzelą bramkę, która dawała awans. Bramka ta padła w 98 minucie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaPonoć w holenderskiej prasie skarżył się o to samo.
Komentarz
Komentarz