Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Tak sobie spojrzałem na mapie gdzie jest to miasto, do którego leci Lech i muszę przyznać, że ludzie w UEFA są jednak nieźle jebnięci. K**** żeby w ramach europejskich rozgrywek lecieć dalej niż jest do takiego Afganistanu to już trzeba mieć nieźle pod kopułą...
Szczerze, to mocno liczyłem, że jakimś cudem ich wylosujemy My.
Rok temu, co prawda bliżej ale też Ligę Europejską zaczynaliśmy poza Europą
Szczerze, to mocno liczyłem, że jakimś cudem ich wylosujemy My.
Rok temu, co prawda bliżej ale też Ligę Europejską zaczynaliśmy poza Europą
Nie no jasne, UEFA już dawno przekroczyła geograficzne granice kontynentu ale ten Kazachstan to już jednak przegięcie. Wiadomo, że z tej głupiej decyzji już się nie wycofają ale oby nie przyszło im do głowy jakaś dalsza egoztyka, bo to już zaczął by się dramat. Wyobrażacie sobie I rundę kwalifikacyjną w połowie czerwca w Bangladeszu?
Nie no jasne, UEFA już dawno przekroczyła geograficzne granice kontynentu ale ten Kazachstan to już jednak przegięcie. Wiadomo, że z tej głupiej decyzji już się nie wycofają ale oby nie przyszło im do głowy jakaś dalsza egoztyka, bo to już zaczął by się dramat. Wyobrażacie sobie I rundę kwalifikacyjną w połowie czerwca w Bangladeszu?
Jak dla mnie to cała konstrukcja LM i LE jest zła, szczególnie LM.
W każdym razie lubię takie wypady a tylko turystycznie to ciężko się zmobilizować, Legia by pomogła
Wolał bym te Chiny niż Łotwę, na której ****** śmierdzi.
Ja to czekam do czasów aż Łucz-Energija Władywostok się zakwalifikuje do europucharów. Wtedy to będzie jazda; mecz u nich wieczorem, a u nas w tv z samego rana.
60 poleciało z drużyną + hardkorowcy na własną rękę, ale to ponoć pojedyncze przypadki.
„Przechodniu, pochyl czoło, wstrzymaj krok na chwilę
Tu każda grudka ziemi krwią męczeńską broczy
Tu jest Służewiec, to są nasze Termopile
Tu leżą ci, którzy chcieli bój do końca toczyć (...)"
Lech nic szczególnego nie pokazał w dwu meczu z ... przedostatnią w tabeli drużyna z Kazachstanu. Za tydzień Azerbejdżan, myślę, że takie wojaże mogą się źle odbić dla nich przed ligą...
Komentarz