Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Liga Mistrzów i Europejska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Falcao kozak w ch*j, dla mnie jeden z najlepszych napastników na świecie, pewnie za jakiś czas pójdzie gdzieś do lepszego klubu za grubą kasę.

Komentarz

• Falkąąąą i po zawodach
      A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością

Komentarz

• Zamieszczone przez Jakup Zobacz posta
        Falcao kozak w ch*j, dla mnie jeden z najlepszych napastników na świecie, pewnie za jakiś czas pójdzie gdzieś do lepszego klubu za grubą kasę.
        Ja bym go widział w Legii.
        04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
          Ja bym go widział w Legii.
          Za niski!
          Eh, szkoda. Liczylem, ze wiecej pokaze Bilbao.
          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Nie wiem, czy było na którejś z 226 stron - czy temat nie powinien brzmieć "Liga Mistrzów i Europy"?

Komentarz

• Zamieszczone przez goqz Zobacz posta
              Nie wiem, czy było na którejś z 226 stron - czy temat nie powinien brzmieć "Liga Mistrzów i Europy"?
              A ma to jakies znaczenie?!
              CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• przed chwilą pokazali na trybunach w Bukareszcie panne mającą na szyi zawieszone wielkie słuchawki, drobne pewnie też udało się jej zachować, widać standardy się zmieniły jak ''europa'' przyjechała

Komentarz

• Aj szkoda, szkoda mi Bilbao te ostatnie 30 minut cisneli aż miło a tu gol na 3:0.
                  Szacunek za walke, pozazdrościć woli walki piłkarzy, widać, że im zależało.
                  "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                  Wiedźmin

Komentarz

• To nasz Koke wchodzi?
                    ...szanuj i bądź szanowany...

Komentarz

• Pierdolone płaczące cioty. Jaki oni dają wzór młodzieży?!

Komentarz

• Świetny mecz Atletico, przelechali się po Baskach jak walec. W defensywie bezbłędnie. I jeszcze pobity rekord w zwycięstwach z rzedu w europucharach.

Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...

Komentarz

• Szkoda Athletic, tak pięknie wszystkich cisnęli w tej LE, a tu na koniec takie brutalne zderzenie z rzeczywistością. No, ale cóż - po prostu nie mieli argumentów której miało Atletico: szczelną obronę, dobrego bramkarza (który mało tego, miał dzisiaj szczęście po swojej stronie) i tego niesamowitego Falcao, który tym finałem zagwarantował sobie już chyba awans do jednego z klubów z absolutnego europejskiego TOPu (pewnie machną za niego cenę w granicach 60 milionów, ale kupiec się znajdzie).

Fajny mecz, sporo sytuacji i bramek - oby podobny był finał LM.
                          Faszysta i kibol

''Oto dziś dzień krwi i chwały...''

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
                            A ma to jakies znaczenie?!
                            chyba ma, skoro temat się ciągnie już tak długo, a jednak błąd w tłumaczeniu, to błąd.

Komentarz

• Ale to nie forum poprawnej polszczyzny...
                              To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć.

Komentarz

• Zamieszczone przez goqz Zobacz posta
                                chyba ma, skoro temat się ciągnie już tak długo, a jednak błąd w tłumaczeniu, to błąd.
                                Powiedz mi jakie to ma znaczenie ze nie ma "Europy" a jest "Europejska". Ja pierdole, nie macie ludzie wiekszych problemów w zyciu?!

Jezeli faktycznie nie macie to zazdroszcze...
                                Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
                                CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

Pracuję...
                                X