Falcao kozak w ch*j, dla mnie jeden z najlepszych napastników na świecie, pewnie za jakiś czas pójdzie gdzieś do lepszego klubu za grubą kasę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Jakup Zobacz postaFalcao kozak w ch*j, dla mnie jeden z najlepszych napastników na świecie, pewnie za jakiś czas pójdzie gdzieś do lepszego klubu za grubą kasę.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaJa bym go widział w Legii.
Eh, szkoda. Liczylem, ze wiecej pokaze Bilbao.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez goqz Zobacz postaNie wiem, czy było na którejś z 226 stron - czy temat nie powinien brzmieć "Liga Mistrzów i Europy"?CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Aj szkoda, szkoda mi Bilbao te ostatnie 30 minut cisneli aż miło a tu gol na 3:0.
Szacunek za walke, pozazdrościć woli walki piłkarzy, widać, że im zależało."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
-
Szkoda Athletic, tak pięknie wszystkich cisnęli w tej LE, a tu na koniec takie brutalne zderzenie z rzeczywistością. No, ale cóż - po prostu nie mieli argumentów której miało Atletico: szczelną obronę, dobrego bramkarza (który mało tego, miał dzisiaj szczęście po swojej stronie) i tego niesamowitego Falcao, który tym finałem zagwarantował sobie już chyba awans do jednego z klubów z absolutnego europejskiego TOPu (pewnie machną za niego cenę w granicach 60 milionów, ale kupiec się znajdzie).
Fajny mecz, sporo sytuacji i bramek - oby podobny był finał LM.
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaA ma to jakies znaczenie?!
Komentarz
-
Zamieszczone przez goqz Zobacz postachyba ma, skoro temat się ciągnie już tak długo, a jednak błąd w tłumaczeniu, to błąd.
Jezeli faktycznie nie macie to zazdroszcze...Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
Komentarz