Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
A mi coś podpowiada, że w dzisiejszym meczu może być 3:2 lub 2:1 dla Realu i w tym drugim przypadku awans Bayernu po dogrywce lub karnych (tak postawiłem też w typerze).
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Szkoda... Barca nieźle miałaby nosa utartego... No ale cóż...piłka nożna.
O Messiego Ci chodzi ?
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Wielu, przewidywało tu na forum (w tym ja) finał Real - Barcelona, a tu takiego! Chelsea - Bayern, jakże piłka jest nieprzewidywalna i piękna, wielcy faworyci wywaleni z rozgrywek, a ich miejsce w finale zajmują drużyny które miały ponieść sromotne porażki w swoich dwumeczach - wielka sprawa, zarówno dla Chelsea, jak i Bayernu. W finale, faworytem będzie Bayern, głównie z tego tytułu, że zagra u siebie.
Mówiąc ogólnie: świetny mecz dzisiaj obejrzeliśmy. Oby finał był podobny.
E: nevermind: pamiętam, i powiem to co miałem powiedzieć: ''Mówi się trudno''
Mimo tak beznadziejnego sezonu angielskich drużyn w Europie i tak mamy kogoś z przedstawicieli tej ligi w finale LM.
To pokazuję moc Premiership, że 6 drużyna w Anglii ogrywa Barcelona i jest w finale, to jak była od paru ładnych lat najlepsza liga świata tak jest dalej.
Komentarz