Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Mam nadzieję że Bayern wygra i awansowała do finału bo nie lubię Realu tak jak Barcy, a potem Chelsea zdobywa pucharu LM. Wiem że łatwo nie będzie ale w końcu Chelsea to Spartanie
Jeśli nie rozumiesz co ja piszę, to znaczy że jestem osobą niesłysząca dlatego mam problem z gramatyki. Legionista
Aaa, czyli że mądrze napisałem - to jeszcze raz ... i wszyscy hitem:
PUUUUCHAAAR JEEST NAAAASZ !!!
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
A tak bardziej w temacie, to napiszę, że Chelsea awansowała zasłużenie.
I wychodzę z tematu, bo szczęście antybarcelonistów po prostu spływa po monitorze
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Wcale się nie zdziwię jak on tą nagrodę dostanie. Za pół roku dziennikarzyny już nie będą pamiętać kto wygrał mistrzostwo Hiszpanii czy Ligę Mistrzów, a będą pamiętać kręcenie nóżką nad piłką w meczu z przed tygodnia.
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Wcale się nie zdziwię jak on tą nagrodę dostanie. Za pół roku dziennikarzyny już nie będą pamiętać kto wygrał mistrzostwo Hiszpanii czy Ligę Mistrzów, a będą pamiętać kręcenie nóżką nad piłką w meczu z przed tygodnia.
A za 10 czy 15 lat tacy ludzie jak my nie będą pamiętać kto dostał w 2012 złotą piłkę, za to zwycięzców Ligi Mistrzów wyrecytujemy zawsze obudzeni w środku nocy
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Ostatnio nawet tego nie ma, Messi zgasł. Dwa jego błędy "wygrały" tę rywalizację dla Chelsea, w GD to też po jego stracie piłki rozpoczęła się akcja, po której Ronaldo strzelił na 2-1...chyba za to Złotych Piłek nie przyznają....od bohatera do zera.
To wróci bo wbrew mojej niechęci do zachwytów nad tym zawodnikiem jest bardzo utalentowany i jeszcze bardziej niż utalentowany wyszkolony. Wahania formy przydarzały się każdemu myślę że na jesień czyli w najważniejszym dla obecnej formy ZP czasie forma wróci.
Nawet jakby Ronaldo z Realem wygrał LM i La Lige, z Portugalią Euro, zostający przy okazji królem strzelców, to i tak Złotą Piłkę pewnie zgarnie Messi i będzie taki sam skandal jak ze Snajderem. Po prostu gość ma za dużo fanów wśród dziennikarzy i piłkarzy ze wszystkich reprezentacji poniżej 100 miejsca w rankingu FIFA
Nawet jakby Ronaldo z Realem wygrał LM i La Lige, z Portugalią Euro, zostający przy okazji królem strzelców, to i tak Złotą Piłkę pewnie zgarnie Messi i będzie taki sam skandal jak ze Snajderem. Po prostu gość ma za dużo fanów wśród dziennikarzy i piłkarzy ze wszystkich reprezentacji poniżej 100 miejsca w rankingu FIFA
Gdy LM wygra Real to raczej na 100% trafi (zasłużenie) do Ronaldo. Gorzej jest, jeśli na ZP zasłużył ktoś kto nie ma opinii i wizerunku nadczłowieka ( czyli: 1. Messi 2. Ronaldo), tak jak w 2010 roku Sneijder czy - chyba przede wszystkim- Forlan.
A rozgrywki reprezentacyjne znów nie będą miały żadnego wpływu na wynik.
"Kiedyś chodziło o to, żeby czegoś dokonać, teraz o to, żeby być kimś"
Komentarz