Zamieszczone przez mjs
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaTo, ze graja podstawowym skladem nic nie znaczy. Brakuje im sporo do zaangazowania z meczów ligowych. Zupełnie inne nastawienie beda miec przy najblizszej potyczce z Chelsea.
Tak narzekają niektórzy na LE, a mi się bardziej ta liga podoba od LM, w której od 10 lat w kółko grają te same zespoły. W tym roku po raz pierwszy od dawna w LM powiało troszeczkę świeżością, ale to raczej przypadek, niż stała tendencja.
UB, SB, FB - co następne?
Komentarz
-
Zamieszczone przez LiTAK Zobacz postaTak czy inaczej to zawodowcy, którzy powinni każdy mecz grać na 100%. Praktyka jest jaka jest, ale nie ma po co deprecjonować niezłej postawy tak Sportingu, jak naszych kopaczy w pojedynkach z Portugalcami.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hjubi Zobacz postaGrają do końcaSUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA
Komentarz
-
Zamieszczone przez LiTAK Zobacz postaTak narzekają niektórzy na LE, a mi się bardziej ta liga podoba od LM, w której od 10 lat w kółko grają te same zespoły. W tym roku po raz pierwszy od dawna w LM powiało troszeczkę świeżością, ale to raczej przypadek, niż stała tendencja.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaTo, ze graja podstawowym skladem nic nie znaczy. Brakuje im sporo do zaangazowania z meczów ligowych. Zupełnie inne nastawienie beda miec przy najblizszej potyczce z Chelsea.
Komentarz
-
Ale jaja, już ta piłkę widziałem w bramce Sportingu, mógł być bramkarz bohaterem City
Dobry mecz, I Chelsea jako jedyna bedzie broniłą honoru piki Angielskiej"Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
Komentarz