co to ***** znaczy diagonalne ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Mini Zobacz postaco to ***** znaczy diagonalne ?04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaZa "twórcą" tego słowa uznaje sie Andrzeja Strejlaua. Oznacza to długie krzyzowe podanie.
na którychś mistrzostwach odjebali z kolei z graniem w ustawieniu diamentem i jak się posłuchało to wynikało z tego że żadna ekipa która:
- nie gra diamentem,
- nie ma odpowiedniego tajmingu
- nie uskutecznia diagonalnych podań
nic nie ugra...
to jeszcze piłka nożna czy lot w kosmos a'la Nasa ?
Komentarz
-
Ależ Barca miażdży Bayer, na razie 5:0, a spodziewałem się że w spacerowym tempie wbiją Niemcom dwie bramki i dalej już będą sobie truchtać po boisku, a tu - wykorzystują bezlitośnie każdy błąd gości i widać że chcą kolejnych bramek.
E: SZEŚĆ, aż nie mogę do kuchni pójść ryżu opłukać, tak chce się oglądać koncert jaki gra Barcelona.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ivan Zobacz postaBędzie wynik jak z Pilicą ."Szofer spojrzał nań bez zachwytu, lecz z uznaniem, jakie tli się w każdym Warszawiaku na widok kogoś wesoło podchmielonego o godzinie ósmej rano."
Dość ciężko być burakiem w dzisiejszych czasach.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaCzy potomek włoskich emigrantów to zamierza już dziś pobić rekord Raula w ilości bramek w LM czy łaskawie zaczeka do następnej rundy?
Nie lubię tego
Komentarz
Komentarz