Po I połowie Arsenal - Barca 0-1. Szczęsny nie miał wiele do gadania przy bramce. Szkoda sytuacji Van Persiego, bo wynik 1-1 na pewno byłby ciekawszy, ale ogólnie fajny mecz, czekam na II połowę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Jaco; 1067."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!
Komentarz
-
Brawo, pierwsze 20 minut jakieś zdecydowanie dla Arsenalu, zaczęli od ataku, chcieli zaskoczyć Barce jak niegdyś Chelsea czy jak próbował Manchester w finale LM, bramka dla Barcy, pozniej Barca przejęła kontrole, powoli zaczynała grać swoje, błąd Clichy i sam na sam Villa. Druga połówka to już jednak jakiś brak pomysłu Barcelony, Arsenal ładnie ich pocisnął z kontr, do tego znakomity nos Wengera wprowadzając Arsze.
Świetny mecz Kościelnego i pozytywnie bardzo Wojtek. Mam nadzieje, że Barca i w Hiszpanii nie pokaże nic ponad poziom Arsenalu, mam nadzieje też, że wykorzystają brak Pique w rewanżu.
Mimo wszystko też, gdyby sędzia był inny Song zostałby wywalony w pierwszej połowie.Fanatyczny Tarchomin
Komentarz
-
Ogólnie piękny mecz. Barcelona strzeliła bramkę, więc wystarczy im skromne 1-0 w rewanżu.
Komentarz
-
Arsenal zdaje się mieć najlepsze lata dopiero przed sobą (bardzo młoda ekipa) i bardzo mnie cieszy, że nasi obecnie dwaj najlepsi bramkarze zdobywają tam doświadczenie. To moze zaprocentoać w reprezentacji.
A to co zrobił Valdes przy golu na 1:1 pozostawię bez komentarza
Komentarz
-
-
Mecz naprawdę przedni. Barcelona dużo dymu (patrz. posiadanie piłki), a mało ognia (klarowne sytuacje). Arsenal zasłużył na wygraną, a kontra przy 2 bramce i rozegranie Nasri'ego klasy światowej. Guardiola trochę się pospieszył ze zmianą Villi, bo Barca kompletnie siadła. Szykuje się megaciekawy rewanż
Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaZ Interem tez mialo byc gładkie 3/4-0A ja, jeżely Pan pozwoly, z przyjemnością
Komentarz
Komentarz