Lech ma Rudnevsa a my Łazengę i skauta wszystkich skautów el Beretto
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Bo zaczęli sezon beznadziejnie ale jak widać się ogarnęli. Nie ma się za bardzo co Lechem podniecać ale dzisiaj pokazali się z naprawdę dobrej strony. My póki co to sobie możemy o czymś takim pomarzyć."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daimler Zobacz postatia, to jest największy symbol zaściankowości polskich kopaczy. wiocha jak ****, niezmiennie od lat...
"Boże, i co z tego! to dla nas spełnienie marzen!". jakos tak w kazdym razie.
ja rozumiem, ze dla chlopaczka ktory niedawno kopal pilke na podworku moze byc to niecodzienne doswiadczenie, jednak kurde cos jest nie tak. z takim podejsciem nasi pilkarze nadal beda spuszczali czerepy przed silniejszym przeciwnikiem i wynikow kadry takich jak z Hiszpanami bedzie coraz wiecej.Jak powiedział stary góral
będzie Polska aż po Ural
za Uralem będą Chiny
was nie będzie skur.wysyny!
Komentarz
-
To czy Mezenga jest dobry czy nie to nie mam pojęcia, ale wiem, że jakikolwiek grajek z innego polskiego klubu(Niedzielan/Grosicki) znalazłby się u nas, to dostosowałby się poziomem do tego co prezentuje reszta, tymbardziej napastnik, który jak nikt zależy od gry innych.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Francais Zobacz postaDlaczego Lech nie ma problemu z presja?
Komentarz
-
Zamieszczone przez arczi Zobacz postaA może po prostu normalnie srają przed meczem.
No dobra, ale dlaczego u nas wszyscy mają sraczkę? Nawet Ci, którzy coś tam kiedyś osiągnęli? Pewnie przez nas
Komentarz
-
Przede wszystkim odnoszę wrażenie, że jednak w Lechu jest jakaś myśl taktyczna. Tam nikt nie gra na "hurra".
Powiem wam, że w wykonaniu Legii nie widziałem dawno jakiejś zajebistej, ładnej akcji zespołowej zakończonej bramką...
Komentarz
Komentarz