Wieczna gwiazda Włoskiego Futbolu
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Numer Zobacz postaNie wiedziałem że podzielili to na grupy.
W ubiegłym tygodniu miałem przyjemność oglądać trzy mecze AEK'u, i powiem szczerze że Lech ma wpierdol murowany.NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ
Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Viola Zobacz postaO to już po losowaniu?"Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Zamieszczone przez rolnik Zobacz posta
Komentarz
-
-
Dla Lecha losowanie najgorsze z możliwych. Mocny przeciwnik do tego najmniej medialny ze wszystkich. W lidze Ukraińskiej są liderem, wygrali wszystkie 4 mecze strzelając 11 bramek i tracąc 1.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Miedziana Zobacz postaWiem ze to głupie gdybanie, Sparta gra z M©K ®ilina... no ja gdybym był kibicem Lecha to bym se w brodę pluł...
Lech rozstawiony by nie był (Sparta była), i z Żilina na pewno by nie zagrał.
Komentarz
-
rozpierdalają mnie komentarze na portalach :
'' Pogromca Wisły Kraków, azerski Karabach Agdam, trafił na Borussię Dortmund. Łukasz Piszczek, Kuba Błaszczykowski i Robert Lewandowski będą mieli szansę pomścić "Białą Gwiazdę" "
co tu jest do pomszczenia obciach na naszą piłke leci ostry ^^'
Komentarz
-
Zamieszczone przez oczkovski Zobacz postarozpierdalają mnie komentarze na portalach :
'' Pogromca Wisły Kraków, azerski Karabach Agdam, trafił na Borussię Dortmund. Łukasz Piszczek, Kuba Błaszczykowski i Robert Lewandowski będą mieli szansę pomścić "Białą Gwiazdę" "
co tu jest do pomszczenia obciach na naszą piłke leci ostry ^^'
Komentarz
-
Zamieszczone przez cffan Zobacz postaA mnie rozpierdalają komentarze jak to Lech przejdzie Dnieproprzecież oni są o klasę lepsi niż Sparta, nie wspominając już o Azerach
Od Sparty też mieli być lepsi, a przynajmniej walczyć jak równy z równym, dwie porażki mówią same za siebie
Komentarz
Komentarz