Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Na pewno ostatnim zawodnikiem który miał kontakt z piłką był Fabinho. Teoretycznie więc bramka zdobyta prawidłowo. Nie jestem pewien, ale może tu chodzić o rozmyślne zagranie, a w takim przypadku tu takiego zagrania nie było.
Ja się zastanawiałem, czemu linia nie była wyznaczona od pierwszego obrońcy przed bramką/ No nic, zrobiłem z siebie idiotę
Spoko, nie Ty jeden. Ja też długo nie mogłem tego zrozumieć . Tyle lat człowiek ogląda te mecze i nadal coś go może zaskoczyć.
Tyle, że sporo lat w tył to by właśnie ewidentny spalony, tzn. zawodnik na pozycji spalonej zamiast znieruchomieć i udawać że go tam nie ma, zaczyna strzelać to nie ma gola, a na samym początku nie było żadnych pozycji spalonych tylko na sztywno, ktokolwiek był spalony to gwizdek i nie ważne co dalej oraz w jakiej odległości od piłki i bramkarza był delikwent Potem się zrobił pierdyliard interpretacji i ja się ciągle gubię, tak w przypadku spalonego jak i zagrania ręką, choć w przypadku wślizgów też się zaczął cyrk, kiedyś sprawa była prosta, nogi miały być przy ziemi i trzeba było trafić w piłkę ale atakować z tyłu nie wolno było, teraz widzę, że jest różnie w zależności od ligi i sędziów bądź pogody albo jakiś innych niezrozumiałych przyczyn.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz