No nie może być, przecież oni tacy niesamowici, że bez murowania bramki się nie obejdzie. Tylko, jak widać, Vuko nie zdążył dać im wskazówek.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
nieźle się odpierdala w pucharach.
Holenderskie Vietesse remisuje u siebie z irlandzkim Dundalkiem. Inny irlandzki zespół Bohemian FC wygrał z PAOK Saloniki.
A Riga FC, co to kilka tygodni temu remisowała z potężnym klubem z innej planety Malmo tym razem przegrała z Maltańczykami.
Zaprawdę nie ma na tym etapie słabych drużyn i na każdego z rywali trzeba się mocno spiąć, jeśli chce się uniknąć niespodzianki. i dotyczy to reprezentantów wszystkich lig, a przynajmniej wszystkich spoza 8 najlepszych.koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mrugs Zobacz postaCo się odwalilo we Wrocławiu?? Pierwsza połowa o 17 minut przedłużona? Trybuny czy coś na boisku?Trwało to jakoś z 20 minut aż się przewietrzyło.
Ostatnio edytowany przez Raczej; 12076.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaŁoooo, w 85 minucie usłyszałem o pierwszym celnym strzale Rakowa na bramkęZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez jednopostowiec Zobacz postaPrzepis o (nie wiem jak to napisać...) jednolitej (?) czcionce na koszulkach już nie obowiązuje? Hapoel miał nazwiska pisane po hebrajsku (?), mega nieczytelne
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz postaNo i jeszcze Osijek, pogromca Pogoni, vice mistrz Chorwacji dostaje w pape 4-2 od CSKA Sofia.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
Komentarz