Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Liga Mistrzów i Europejska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
    A wie ktoś na czym w ogóle polega to rozstawienie? Przecież chyba nie na rankingu, bo Raków nigdy nie grał w pucharach, więc skąd to rozstawienie? Przejął od tych Litwinów a Rubin nierozstawiony? Dziwne to jakieś.
    Po Litwinach.
    Rubin to ostatni raz w pucharach grał w sezonie 2015/2016 stąd u nich mizernie z punktami rankingowymi.
    Natomiast Ci Litwini praktycznie sezon w sezon kogoś tam ogrywali.

Komentarz

• Dzięki. Trochę im się średnio opłaciło to przejęcie rozstawienia zatem. No ale cóż, frycowe trzeba zapłacić.

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek Zobacz posta
        Dzięki. Trochę im się średnio opłaciło to przejęcie rozstawienia zatem. No ale cóż, frycowe trzeba zapłacić.
        Gdyby byli bardziej pucharowo doświadczeni to powinni... odpaść z Litwinami?
        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Kajrat wygrał 2-1 z Crveną, jedną z bramek strzelił Jose Kante,
          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Śląsk właśnie w Erewaniu wygrał 2:4.

Dzisiaj jeszcze Pogoń i Raków.

Komentarz

• Póki co, w tej edycji pucharów mamy 6 meczów i 6 zwycięstw. Jeszcze żadnej wyjebki, nawet z Kaukazu wrócili z tarczą. Szok.

Raków i Pogoń powalczą o 7 i 8

Komentarz

• Ba, tyle, że tej relacji z litewskiego kartofliska nie daje się oglądać ... poddałem się i już nie oglądam.
                Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem Zobacz posta
                  Ba, tyle, że tej relacji z litewskiego kartofliska nie daje się oglądać ... poddałem się i już nie oglądam.
                  Na Pogoni murawa wygląda świetnie.

Btw. Kozłowski nie szuka wymówek. Prawie za każdym razem podejmuje ryzyko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Cohen Zobacz posta

Btw. Kozłowski nie szuka wymówek. Prawie za każdym razem podejmuje ryzyko.
                    I chyba 0 udanych zagran. Słaby jego mecz. Jednak ten Osijek w zasięgu Pogoni. Obstawiałem, że oni lepsi.
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Jeszcze a propos wczorajszego meczu Pogoni. W Osijeku na obronie grał Mile Skorić. Jakiś czas temu (tak chyba z rok temu) pojawiały się plotki, że się nim interesowaliśmy. Z tego co wczoraj widziałem to należy żałować, że nic z tego nie wyszło.
                      "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• To ten łysawy, trochę podobny do Chielliniego.
                        Trzeba przyznać, że dobrze przewidywał przebieg wydarzeń i szefował ich obroną.

Komentarz

• w ramach ciekawostek:
                          Drita, nasz zeszłoroczny rywal z Kosowa, a zarazem pierwszy rywal, którego w europucharach pokonała jakakolwiek drużyna Michniewicza, zremisowała z Feyenoordem 0-0.
                          koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Wtopa Rakowa to wina Michniewicza, bo dał im wygrać Superpuchar na Łazienkowskiej.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta

I chyba 0 udanych zagran. Słaby jego mecz. Jednak ten Osijek w zasięgu Pogoni. Obstawiałem, że oni lepsi.
                              Nie no przesadzasz. Już napoczątku meczu zagrał dopieszczonego Keypassa. Nie był to mecz wybitny ale wiele metrów terenu z piłką przy nodze zrobił, przyśpieszał akcje, wchodził w defensywę klepką. Ja cenie takich piłkarzy, ich obecność to stały alert dla rywala. Gdy takich niema to łatwiej przejmuje się kontrolę nad meczem i strachu znacznie mniej. Najlepszy na boisku był Dąbrowski ale to Kozłowski był potencjalnym największym zagrożeniem. To będzie kawał gracza.

Komentarz

• Proponuję kiedyś, przy okazji meczu Pogoni, obserwować Dąbrowskiego. Facet nigdy nie podaje z pierwszej piłki. Można takie zagrania policzyć na palcach jednej ręki. Niby fajny zawodnik, waleczny, taki elegancki defensywny pomocnik, ale za grosz nie potrafi przyspieszyć akcji

Komentarz

Pracuję...
                                X