Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
No właśnie, nie komentuj, bo wystarczająco już dałeś popis swojej indolencji w tym aspekcie.
Nie odpowiedziałeś na pytanie...
A co do indolencji to nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, gdzie ktoś ocenia skalę klarowności danej okazji strzeleckiej w oparciu o to, gdzie odbiła się piłka po strzale w słupek/poprzeczkę. Jesteś absolutnym pionierem.
A co do indolencji to nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, gdzie ktoś ocenia skalę klarowności danej okazji strzeleckiej w oparciu o to, gdzie odbiła się piłka po strzale w słupek/poprzeczkę. Jesteś absolutnym pionierem.
Po pierwsze, sÅ‚upek czy poprzeczka to absolutnie strzaÅ‚ chybiony, a przecieÅź w futbolu liczy siÄ™ to co w sieci.
A Ty jesteÅ› chyba jednym z niewielu, co przypisuje zwyciÄ™stwo li tylko po okazjach bramkowych, ktorych zresztÄ… MU rÃłwnieÅź kilka miaÅ‚o, gwoli Å›cisÅ‚oÅ›ci.
A co do Ãłw taktyki, to wyraźnie byÅ‚o widać, Åźe w pierwszej poÅ‚owie MU ograniczaÅ‚ siÄ™ do spowalniania tempa gry oraz rozbijania atakÃłw Juve.
Natomiast w odpowiednim momencie drugiej poÅ‚owy przeprowadziÅ‚ dwie kluczowe zmiany, ktÃłre niewÄ…tpliwie wpÅ‚ynęły na koÅ„cowy wynik.
Takie moje zdanie, z ktÃłrym masz prawo siÄ™ nie zgadzać, lecz to nie jest zrazu powÃłd do obraÅźania.
Po pierwsze, sÅ‚upek czy poprzeczka to absolutnie strzaÅ‚ chybiony, a przecieÅź w futbolu liczy siÄ™ to co w sieci.
A Ty jesteÅ› chyba jednym z niewielu, co przypisuje zwyciÄ™stwo li tylko po okazjach bramkowych, ktorych zresztÄ… MU rÃłwnieÅź kilka miaÅ‚o, gwoli Å›cisÅ‚oÅ›ci.
A co do Ãłw taktyki, to wyraźnie byÅ‚o widać, Åźe w pierwszej poÅ‚owie MU ograniczaÅ‚ siÄ™ do spowalniania tempa gry oraz rozbijania atakÃłw Juve.
Natomiast w odpowiednim momencie drugiej poÅ‚owy przeprowadziÅ‚ dwie kluczowe zmiany, ktÃłre niewÄ…tpliwie wpÅ‚ynęły na koÅ„cowy wynik.
Takie moje zdanie, z ktÃłrym masz prawo siÄ™ nie zgadzać, lecz to nie jest zrazu powÃłd do obraÅźania.
Uderzenie w sam środek bramki, prosto w ręce bramkarza jest strzałem celnym. To już typowa statystyka, czy już dogodna szansa na zdobycie gola?
Oglądałeś w ogóle mecz? Gdyby Włosi wykorzystali to ciągu godziny to ten cały domniemany plan Mou można by o kant dupy potłuc. Chyba, że jesteś na tyle naiwny i wierzysz, iż gość był na tyle wyrafinowany, że celowo dał się cisnąć przez cały mecz (oczywiście nie wynikało to z aktualnej klasy rywala), żeby w końcówce wpuścić dwóch rezerwowych i wygrać po dwóch stałych fragmentów gry.
Uderzenie w sam środek bramki, prosto w ręce bramkarza jest strzałem celnym. To już typowa statystyka, czy już dogodna szansa na zdobycie gola?
Oglądałeś w ogóle mecz? Gdyby Włosi wykorzystali to ciągu godziny to ten cały domniemany plan Mou można by o kant dupy potłuc. Chyba, że jesteś na tyle naiwny i wierzysz, iż gość był na tyle wyrafinowany, że celowo dał się cisnąć przez cały mecz (oczywiście nie wynikało to z aktualnej klasy rywala), żeby w końcówce wpuścić dwóch rezerwowych i wygrać po dwóch stałych fragmentów gry.
Nie, nie oglądałem
Ale już nie chce mi się z Tobą gadać ekspercie.
Zatem krótko...Ty ekspercie postawiłeś ma Juve i poległeś, ja śmieszek postawiłem, że MU tego meczu nie przegra.
I tak to z tymi "ekspertami" bywa
PS. Cisnąć przez cały mecz.......karwa, pytanie czy Ty oglądałeś
Pamiętam wywiad z którymś z piłkarzy odnośnie korupcji w polskiej piłce, nt. meczu z Amiką w "wiadomych" czasach, że sędzia gwizdał dla wronieckich wszystko, nawet jak napastnik wbiegał w pole karne i się potykał o kępę trawy... w 2018 roku, w czasach gdy nawet w Pucharze Polski jest var, tymczasem nadal nie ma go w LM i angielskiej, kompromitacja to mało powiedziane.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Wszystko wskazuje na to, że do druzyny PSG wracają Mbappe, Neymar i Dani Alves, a o drugie miejsce zdecydować bedzie mecz Liverpoolu z Napoli na Anfield.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz