Zamieszczone przez Bootleg
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Pijemy dalej, czy wymiękasz i robisz przysiad?
-
My bez 15 kotów w podstawowym składzie ogrywaliśmy Slavię i Bodo - późniejszych ćwierćfinalistów LKE.
Galaktyczni w podstawowym składzie i niemniej galaktyczni na ławce przepierdalają z amatorami, którzy byli za słabi do piłki ręcznej. Smutek w domu jednego forumowicza
Komentarz
-
Wywalone w nich i tak nic nie osiągną, ja uważam, ze to jest zapłata za bycie Amica a nie Lechem.
Natomiast znów. Super wyglądali Islandczycy, ale widać, ze to jest budowane pod jeden konkretny styl - szybkosc, wybieganie, odwaga i za każdym razem próba zakończenia akcji. Gdyby ze dwóch tu sie pojawiło to staliby sie szrotem, bo zamiast grać swoją piłkę to miałby przyjąc, zaliczyć 4 kontakty i podac do tylu. Wtedy ci piłkarze byliby bezuzyteczni
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
Nie wiem czemu u nich zakładasz taka sama katastrofę jeśli będą mieli zagrać tych kilka meczów więcej. Ja widzę między nami z zeszłego sezonu a nimi obecnie jedną podstawowa różnice.
Wiem to niewygodne ale mają to czego my nie mieliśmy. Szeroką kadrę.Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaLech nawet niespecjalnie się spinając w tym okienku to i tak robi takie transfery, że zamiast ich gonić to tracimy jeszcze więcej.
No ale jak widać Darkowi i jego kosciolkowi tutaj to odpowiada.
A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Człowiek się śmieje, że przegrali z rybakami, listonoszami czy tam dzieciakami z u19, ale później przychodzi do głowy przykra refleksja, że Legia nie lepsza i też by z nimi przegrała. Polska piłka to gówno za które trzeba słono płacić za bilety....
Komentarz
-
Przyznam szczerze, że dałem się nabrać na Lecha, który coś w Europie ugra. Wyszło praktycznie jak zawsze. Rutkowski i reszta sprzedają za miliony, kupują za tysiące i efekty widać na dłoni. Darek robi to samo, ale doprowadził do sytuacji, że prawie nie ma kogo sprzedać.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Ich przegrana zawsze cieszy, ale mimo wszystko fajnie jakby jednak wygrali rewanż i awansowali tak samo potem w Luksemburgu. Według mnie tutaj widać dokładnie to samo co u nas w poprzednim sezonie. Kadra jest za wąska i za słaba, transfery będą za późno, więc jeżeli jakimś cudem będą zmuszeni do grania co 3 dni to na 100% się posypią, nawet jeżeli przeprowadzą pod koniec jeszcze jakieś transfery. Co chwilę mecze, wyjazdy i nie będzie jak tego ogarnąć. Holender pewnie poleci we wrześniu, ale to nic nie zmieni tak jak nic nie zmieniło odejście Michniewicza. Wrzucili chłopa na minę, oczekując od niego cudu.
Raków gra świetnie i chciałbym, żeby awansowali, ale mam duże wątpliwości czy będą w stanie przejść Slavię. Śmierdzi mi to niestety tym, że grają jak nigdy, a odpadną jak zawsze. Chciałbym się pomylić. Niech grają jak najdłużej i nabijają tych punktów do rankingu. Może Darecszek też kiedyś jakieś wnioski wyciągnie
Komentarz
-
Raków płaci frycowe debiutanta. Ma tak mało punktów, że ciągle musi pokonywać drużyny rozstawione. Gdyby liga miała trochę wyższy współczynnik, to ratowalby ich krajowy a tak muszą ciułać. Jeśli ichniemu prezesowi się nie znudzi, to jeśli nie teraz, to niebawem na pewno zagrają w grupie.
Komentarz
Komentarz