Się Raków pokazuje. A tak Astana na twitterza zaczepiała...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaBawi się Ivi. Zajebistego grajka mają w Częstochowie.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
No.. tacy zajebiści tam wszyscy są w tym Rakowie, że pod koniec poprzedniego sezonu wypierdolili się w spektakularny sposób na ostatniej prostej, oddając mistrzostwo drużynie wronieckiej.
Przecież gdyby to się zdarzyło u nas, to byście wyli po dziś dzień. Ale już się zaczyna szycie tezy, aby wszystko pięknie pasowało pod argumenty wysrane z dupy.
Przypomnę tylko, że to II runda eliminacji LKE. A jeśli nie pamiętajcie co to za puchar, to poczytajcie swoje mądrości sprzed roku, jak tu wróżyliście, że tam skończymy i jaka to ujma na honorze tam grać.
A dzisiaj podnieta (i tu, i w mediach), jak to świetnie sobie radzą ligowi potentaci w tym gówno-pucharze. Sorry - eliminacjach do gówno-pucharu.
Eksperty
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bootleg Zobacz posta
Przede wszystkim to mądrych działaczy i ludzi w klubie... poczynając od trenera, a na prezesie kończąc
Komentarz
-
Zamieszczone przez Runi Zobacz postaNie wiem jak się zmieniła Astana przez ostatnie lata, ale jak my z nimi przegraliśmy to nie mam pojęcia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raczej Zobacz postaChciało by się mieć taką ciągłość w klubie. Tam od lat jest stabilność, budowa z głową, brak nerwowych ruchów. Ja nie wiem czy dożyje ekstraklasy znowu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
Z pewnością. Naprawdę myślisz, że na takim wypizdówku jak Częstochowa i przy kosztach jakie generuje gra w Ekstraklasie to się temu gościowi od handlowania laptopami w necie spina? Teraz ma zajawkę, prosperity u siebie w branży, to dolewa kasy. Znudzi mu się, może miasto poda jeszcze jakąś kroplówkę, a może nie i będzie kolejny "klub z wielką historią" zaczynający ulgowo od czwartej ligi, zamiast od ósmej. Mało razy to przerabialiśmy?Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Przede wszystkim Raków nie pozbywa się najlepszych zawodników a stabilność pracy Papszuna to już materiał na książkę.
Szkoda, że z Kostą nie mógł do nas przyjść Zahović, byłby wielkim wzmocnieniem, ale co zrobić, kontrakt jeszcze prawie rok, a u nas brak kasy...I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
Komentarz