Zamieszczone przez Budyń_70
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Liga Mistrzów i Europejska
Zwiń
X
-
To chyba tylko zasługa Lewego, że tam gra, choć faktycznie Bayern prowadził grę i zabrakło im nieco szczęścia, aby przynajmniej wyrównał.
Myślę, że w tym dwumeczu sprawa awansu nadal otwarta.
PS. Obstawiałem PSG i weszło, ale również obstawiałem, że Porto nie przegra
Komentarz
-
To tak jakby oczywiście zachowując proporcje jarać się gra Legii w meczu z Górnikiem bodajże, też masa dośrodkowan i nic więcej.
CO lepsze Borek pod koniec stwierdził że najgorsze w Bayernie były boki i stale fragmenty gry, a to właśnie stąd padły dla nich bramki.
Sam mecz fajny, dużo się działo a rozegranie różnego po którym padł gol dla PSG kozackie.
Ja twierdziłem że Porto wygra
Komentarz
-
EUROPA
Liga Europy - Play Offy
21:00 Ajax - AS Roma 1-2
21:00 Arsenal - Slavia Praga 1-1
21:00 Dinamo Zagrzeb - Villarreal 0-1
21:00 Granada - Manchester Utd 0-2
Ed.
PS. Niesamowita ta Slavia, kto wie, może nawet dojdą do finału
https://redirect.viglink.com/?format...%3DD8b2Pz17YiQOstatnio edytowany przez Budyń_70; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Brakuje im trochę farta, ale tymi akcjami, co stworzyli normalnie wycierają Bayernem podłogę.
Normalnie powinno być ze 3-1 i Bayern nie powinien mieć pretensji.
A i sędzia też się raz nie popisał odgwizdując spalonego na Mbappe na wysokości połowy, kiedy wychodził sprintem sam na sam, a za nim łamał linię spalonego jeden z Baya.Ostatnio edytowany przez Budyń_70; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
-
Ciekawe jaką karę dostanie gość z Valencii co też oskarżał o rasizm i zrobił szopkę z zejściem do szatni.Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Budyń_70 Zobacz posta
Zasadnicze pytanie brzmi - czy Slavia będzie miała trzecią angielską na rozkładzie04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
Komentarz