Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez padre Zobacz posta
    Ojej...chyba wynik uległ nieco zmianie
    Ano

Głosujemy dalej!
    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Głosujemy - takie coś, cokolwiek to jest, na pewno będzie się ładnie prezentować na stadionie Lechii
      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• 37% - 32%
        Rafal Zurowski @Zurowski_Rafal

Może do imprezy pt."LM" nie pasujemy, ale z tego piłkarskiego,eleganckiego balu, zrobiliśmy tzw. "Szampan, basen i machanie kutassem". Lubię.

Komentarz

• One mają z nami przejebane.
          https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• A prezes Leśnodorski przewidywał, że Górnik skończy ligę na drugim miejscu
            "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Korona to jeszcze na puchary ma szansę jak tak dalej pójdzie.
              Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
              - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
              Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                Korona to jeszcze na puchary ma szansę jak tak dalej pójdzie.
                Właśnie się zastanawiałem kto zajmie czwarte miejsce które w obecnej sytuacji da awans do pucharów i na dzień dzisiejszy to chyba Korona najlepiej się prezentuje z drużyn które maja szanse

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                  Korona to jeszcze na puchary ma szansę jak tak dalej pójdzie.
                  I dobrze by było gdyby walczyli o nie do samego konca. W ostatniej kolejce jadą do Poznania i wypadałoby, zeby nie pojechali tam na wycieczke.
                  CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez Podróżnik Zobacz posta
                    Właśnie się zastanawiałem kto zajmie czwarte miejsce które w obecnej sytuacji da awans do pucharów i na dzień dzisiejszy to chyba Korona najlepiej się prezentuje z drużyn które maja szanse
                    To jest najbardziej dramatyczne w tym wszystkim...

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
                      I dobrze by było gdyby walczyli o nie do samego konca. W ostatniej kolejce jadą do Poznania i wypadałoby, zeby nie pojechali tam na wycieczke.
                      Ja bym właśnie chciał, żeby mogli jechać na wycieczkę i przede wszystkim, żeby jedyną kwestią która by mnie przed ostatnią kolejką zastanawiała, było to, jak po pijaku po fecie wrócę do domu.

Umówmy się - jeśli w ostatniej kolejce coś będzie się miało decydować w kwestii mistrzostwa - będzie to znak, że gdzieś po drodze coś się zjebało i jest mega słabo. Tak więc , dwie kolejki (conajmniej) przed końcem ma być pozamiatane.
                      Ostatnio edytowany przez padre; 35090.
                      Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
                        To jest najbardziej dramatyczne w tym wszystkim...
                        można wiedzieć dlaczego?

Komentarz

• Zamieszczone przez mjs Zobacz posta
                          można wiedzieć dlaczego?
                          Poziom prezentowany przez Koronę jest dramatyczny.

Komentarz

• Zamieszczone przez detoxizer Zobacz posta
                            Poziom prezentowany przez Koronę jest dramatyczny.
                            Może i dramatyczny, ale nie przeszkadzał jej w ograniu przyszłego mistrza, więc nie ma co dramatyzować.
                            My na monopol mamy prawdę!

Komentarz

• Zamieszczone przez matx Zobacz posta
                              Może i dramatyczny, ale nie przeszkadzał jej w ograniu przyszłego mistrza, więc nie ma co dramatyzować.
                              Ale na jakiej spinie to zagrali. Mecz życia w wykonaniu niektórych ich grajków. Ale racja, jeśli obecna ósma drużna ligi doczłapie się do pucharów to będzie parodia - na dodatek taka Korona z taką grą to szybciutko zakończy wojaże nawet nie po Europie, tylko Azji. Druga rzecz to wysokie koszty są, więc nie opyla się

Komentarz

• Zamieszczone przez padre Zobacz posta
                                Ja bym właśnie chciał, żeby mogli jechać na wycieczkę i przede wszystkim, żeby jedyną kwestią która by mnie przed ostatnią kolejką zastanawiała, było to, jak po pijaku po fecie wrócę do domu.
                                No jasne, ze to byloby najlepsze rozwiazanie.

Ale znajac naszych grajcarów emocje beda do samego konca, wiec lepiej zeby Lech musiał grac z kim komu na czyms zalezy a nie z druzyną ktora najchetniej by oddała mecz walkowerem.

Tak więc , dwie kolejki (conajmniej) przed końcem ma być pozamiatane.
                                Minimum 2? Myslałem, ze lige konczymy 18 maja ok. 15.25
                                CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

Pracuję...
                                X