Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W jakim meczu i po czyim bezpośrednim strzale padła ostatnia bramka z wolnego?
    e. oczywiście chodzi mi o całą naszą ligę.
    Ostatnio edytowany przez Cielo; 34695.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
    Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
    Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• W czwartek, Górnik-Widzew po uderzeniu Kwieka i "asyście" Krakowiaka

Niepokonane Miasto, niepokonany Klub...

Komentarz

• Zamieszczone przez Marek.Only Zobacz posta
        bzdura... ile w tym jego zaslugi a ile kalectwa druzyn przeciwnych?
        Bzdura w jakim sensie? Że Zubas nie pasowałby do Legii? Bardzo dobry bramkarz, wyciąga bardzo groźne strzały, w Ekstraklasie już to pokazał.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario Zobacz posta
          Jeżeli nadal będzie utrzymywał taką formę to Legia nawet nie powinna się zastanawiać. Jako następca Kuciaka będzie idealny. Zwłaszcza, że do wzięcia za darmo.
          Link

Komentarz

Jeżeli nadal będzie utrzymywał taką formę to Legia nawet nie powinna się zastanawiać. Jako następca Kuciaka będzie idealny. Zwłaszcza, że do wzięcia za darmo.
            Gdyby był za darmo to mysle, ze Belchatów by sobie go wział na dłuzej. Z tego co sie orientuje to trzeba za niego wybecalowac cos ok. 250.000 euro. Belchatowa nie stac było to sobie go wypozyczyli.
            CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
              Gdyby był za darmo to mysle, ze Belchatów by sobie go wział na dłuzej. Z tego co sie orientuje to trzeba za niego wybecalowac cos ok. 250.000 euro. Belchatowa nie stac było to sobie go wypozyczyli.
              No właśnie tak czytam posta Mario i się zastanawiam czy gość czyta* to co pisze

*edit
              Ostatnio edytowany przez Peace; 4401.

Komentarz

• Jak tak dalej będzie grał to sama ekstraklasa będzie dla niego za mała.Dobrze chłopak zrobił bo u nas pewnie grzałby ławę,a tak ma szansę się wykazać.
                "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                  Link
                  Kontrakt Zubasa obowiązuje do końca obecnego sezonu.

Komentarz

Kontrakt Zubasa obowiązuje do końca obecnego sezonu.
                    Poprosiłem o link, to takie trudne?

Komentarz

• Zamieszczone przez Peace Zobacz posta
                      Poprosiłem o link, to takie trudne?
                      Chcesz link to sobie szukaj. Wyjaśniłem kwestię jego kontraktu.

Komentarz

• Mario na świątecznych sterydach wpada w amok

No to do wzięcia za darmo, za czteropak Króli, czy może za okrągłą bańkę?

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                          Mario na świątecznych sterydach wpada w amok
                          Ty się lepiej zajmij rozkminianiem, czy Dwalisziwili jest za gruby.

Komentarz

Chcesz link to sobie szukaj. Wyjaśniłem kwestię jego kontraktu.
                            Własnie, ze nie. Zubas ma kontrakt do 2015 roku
                            CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
                              Dzisiaj podczas meczu mówili, że był do wzięcia za 300k €

@Luke dzięki, myslałem, że dłużej
                              Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                              Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                              Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Eh przedmówcy mnie uprzedzili. Swoją drogą niezłego idiotę macie na forumce

Komentarz

Pracuję...
                                X