Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• No to tabela może być bardzo złudna w tym przypadku. Podbeskidzie obecnie jest jedną z najlepiej grających drużyn w lidze i wg. mnie spokojnie stać ich na 4-5 wygranych w tej rundzie co punktowo od razu wypchnie ich poziom wyżej. Starta 8 punktów do beznadziejnie grającego Ruchu jest do odrobienia w 3 kolejki.

Komentarz

• Z tym może i masz racje ale mnie chodziło o bezpieczną pozycję Pogoni. Nie graja az tak źle aby bać się o spadek.
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Nie grają źle? Grają obecnie beznadziejnie. Bilans 1:8 to masakra.

Komentarz

• Tak jak napisałeś a propos miejsca w tabeli tak i ja uważam, że w tym przypadku podany przez Ciebie bilans może być złudny. Bo tak naprawdę Pogoń nie miała szans w meczu z Zagłebięm. W pozostałych spotkania była równorzędnym przeciwnikiem i miała troche pecha. W związku z tym określanie ich gry beznadziejną moim zdaniem jest na wyrost.
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

Komentarz

• Wdowczyk ma zostać trenerem Pogoni.
            Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

Komentarz

• Przeszła mi taka myśl przez sekundę, ale nie chciałem zapeszać. Zobaczymy co stworzy nasz ostatni mistrzowski trener po banicji.

Komentarz

• W tym klubie już od dwóch dekad nie może być do końca normalnie. Idzie się przyzwyczaić

Komentarz

• Marcin Kuś w Górniku Zabrze.

Komentarz

• Zamieszczone przez Shady Zobacz posta
                    Marcin Kuś w Górniku Zabrze.
                    Ogra się w i latem przyjdzie od nas
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
                      Ogra się w i latem przyjdzie od nas
                      Jego forma to wielka niewiadoma. Przed wyjazdem do Turcji był solidnym zawodnikiem, ale na ta chwilę nie jestem przekonany, czy stanowil by wzmocnienie.
                      04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Ja też nie jestem pewien dlatego niech się ogra i wtedy jak coś go wyciągniemy z Zabrza
                        349meczów*
                        71 goli*
                        58 asyst*

Komentarz

• A co on Robocop jest ? W Turcji szału nie zrobił,a na prawej u nas jest komu grać...
                          "To trzeba przeżyć,żeby to zrozumieć,żeby w to uwierzyć..."

Komentarz

• Dariusz Kubicki zrezygnował z funkcji trenera Podbeskidzia Bielsko-Biała. Były reprezentant Polski otrzymał ofertę pracy w zagranicznym klubie i porozumiał się w sprawie rozwiązania kontraktu z prezesem bielszczan Wojciechem Boreckim.
                            Kubicki do Podbeskidzia trafił 4 stycznia tego roku. Przedostatni zespół Ekstraklasy prowadził w czterech ligowych spotkaniach (1 zwycięstwo, 2 remisy, 1 porażka).
                            90minut.pl

Wg Stanowskiego "Kuba" wraca do Sybiru Nowosybirsk.
                            Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.
                            CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Przynajmniej, nie bedzie sie martwił zeby do pierwszego starczyło. Zachowanie zrozumiałe, ale frajerskie.
                              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Zamieszczone przez Szawar Zobacz posta
                                Przynajmniej, nie bedzie sie martwił zeby do pierwszego starczyło. Zachowanie zrozumiałe, ale frajerskie.
                                A co w tym frajerskiego? Ty jak byś dostał lepszą ofertę pracy to byś odrzucił?

Komentarz

Pracuję...
                                X