No to tabela może być bardzo złudna w tym przypadku. Podbeskidzie obecnie jest jedną z najlepiej grających drużyn w lidze i wg. mnie spokojnie stać ich na 4-5 wygranych w tej rundzie co punktowo od razu wypchnie ich poziom wyżej. Starta 8 punktów do beznadziejnie grającego Ruchu jest do odrobienia w 3 kolejki.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Tak jak napisałeś a propos miejsca w tabeli tak i ja uważam, że w tym przypadku podany przez Ciebie bilans może być złudny. Bo tak naprawdę Pogoń nie miała szans w meczu z Zagłebięm. W pozostałych spotkania była równorzędnym przeciwnikiem i miała troche pecha. W związku z tym określanie ich gry beznadziejną moim zdaniem jest na wyrost.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Shady Zobacz postaMarcin Kuś w Górniku Zabrze.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaOgra się w i latem przyjdzie od nas04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Dariusz Kubicki zrezygnował z funkcji trenera Podbeskidzia Bielsko-Biała. Były reprezentant Polski otrzymał ofertę pracy w zagranicznym klubie i porozumiał się w sprawie rozwiązania kontraktu z prezesem bielszczan Wojciechem Boreckim.
Kubicki do Podbeskidzia trafił 4 stycznia tego roku. Przedostatni zespół Ekstraklasy prowadził w czterech ligowych spotkaniach (1 zwycięstwo, 2 remisy, 1 porażka).
Wg Stanowskiego "Kuba" wraca do Sybiru Nowosybirsk.Ostatnio edytowany przez nevermind; 10607.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postaPrzynajmniej, nie bedzie sie martwił zeby do pierwszego starczyło. Zachowanie zrozumiałe, ale frajerskie.
Komentarz
Komentarz