Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W Gliwicach trwa właśnie seans "Śląska masakra Piastem Gliwice i Lechią Gdańsk"... przez całą 1 połówkę piłkarze obu drużyn przeprowadzili 1 sensowną akcję (Lechia), reszta to totalny przypadek.

Zbozień ... tu napisałem kilka zdań, ale skasowałem - nie będę się nad chłopakiem znęcał, wystarczająco go dziś gnębią Brożek z Buzałą
    "Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".

Komentarz

• Zamieszczone przez 90.minut
      Zarząd Pogoni Szczecin podjął decyzję o zakończeniu współpracy z trenerem Arturem Skowronkiem, jego asystentem Grzegorzem Mokrym i trenerem bramkarzy Grzegorzem Żmiją.

Przedstawienie nowego trenera nastąpi jutro o godz. 12:00.
      Pogoń już bez trenera

Komentarz

• Zamieszczone przez emeste Zobacz posta
        Pogoń już bez trenera
        Czyżby Probierz ?

Komentarz

• No i z dvpy decyzja według mnie, akurat teraz jest dłuższa przerwa. Można to było jakoś poukładać przez ten okres. Ale taka u nas mentaloność, nie idze ? to wyje*ać terenra po paru meczach...
          "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
          Wiedźmin

Komentarz

• Trochę dziwna decyzja, bo nie winiłbym tylko i wyłącznie Skowronka za tak słaby początek rundy wiosennej. Dużą winę ponosi zarząd, który nie dopilnował transferu odpowiedniej klasy napastnika. A to był priorytet dla Pogoni.

Komentarz

• A jeszcze w zesżłym tygodniu prezesina mówił w PS, że nie ma mowy o zwolenieniu Skowronka i że oni myślą długofalowo...Phhh
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Podobno Probierza mają brać.
                Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                -------------
                Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Wielkość lotniska mu będzie pasowała?
                  https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Bezsens, bezsens i jeszcze raz bezsens. Zmienili by dyrektora sportowego, a nie trenera, który pierwszy raz objął zespół w Ekstraklasie, jako beniaminek ugrał 21 punktów i ma chęci rozwijania. Ale nie... najprościej wywalić trenera i udawać, że wszystko w porządku. W dodatku robią sobie z mordy ścierkę, bo czytałem 2 dni temu wywiad z presem, i pieerdolenie o szopenie, że ma kredyt zaufania itp.
                    "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                    hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Patrząc jednak na tabelę wiosny i na dystans punktowy dzielący Pogoń od strefy spadkowej to konieczna była zmiana na stanowisku trenera. Z takim bilansem widmo spadku wciąż istnieje, więc wstrząs przed dwutygodniową przerwą może wyjść na dobre. Oby.
                      Ostatnio edytowany przez midzi; 23991.

Komentarz

• z fb Pogoni Online: Michał Probierz NIE ZOSTANIE trenerem Pogoni

Czesław Michniewicz TEŻ NIE
                        Ostatnio edytowany przez bloniaq; 48555.
                        Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                        -------------
                        Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Zamieszczone przez midzi Zobacz posta
                          Patrząc jednak na tabelę wiosny i na dystans punktowy dzielący Pogoń od strefy spadkowej to konieczna była zmiana na stanowisku trenera. Z takim bilansem widmo spadku wciąż istnieje, więc wstrząs przed dwutygodniową przerwą może wyjść na dobre. Oby.
                          Bez przesady. Spadkowicze są już znani.
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

Komentarz

• Na czym opierasz tą opinię?

Komentarz

Patrząc jednak na tabelę wiosny i na dystans punktowy dzielący Pogoń od strefy spadkowej to konieczna była zmiana na stanowisku trenera. Z takim bilansem widmo spadku wciąż istnieje, więc wstrząs przed dwutygodniową przerwą może wyjść na dobre. Oby.
                              Zmiana trenera to w tym wypadku nic nie da. Pogoń dla mnie gra bez klasycznego napastnika. W liczbie strzelonych bramek tylko Bełchatów jest gorszy. Skoro Chałas i Djousse sobie nie radzili, mógł dostać szanse jakiś młody chłopak, jeden jest chyba królem strzelców w ME. A może akurat wypaliłby.

Komentarz

Na czym opierasz tą opinię?
                                Pewnie na tabeli.
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

Komentarz

Pracuję...
                                X