Ten Sląsk to zawsze jakiegoś fartownego farfocla w końcówce strzeli...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTen Sląsk to zawsze jakiegoś fartownego farfocla w końcówce strzeli...CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hyhyhy Zobacz postaGikiewiczowi udał się strzał życia. Trudno, zdarza się. Suma sumarum, wynik marzenie. Choć i tak odczuwam niedosyt, że Śluńsk nie przegrał.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaRacja, śmiechy śmiechami ale gdyby Podbeskidzie dziś wygrało, to trzeba by było dość uczciwie przyznać, że Ruch z Pogonią grają o utrzymanie.
Warto zauważyć, że po tej kolejce wracamy do przewagi 4 punktów nad Amicą i powiększamy przewagę nad Śląskiem, Groclinem i Górnikiem odpowiednio do 8 i 9 punktów.
A na koniec mały komunikat do naszych grajków, którzy, być może, przeglądają forum:
NIE CHCEMY CIEKAWEJ LIGI, MACIE DALEJ ZAPIE.DALAĆ PO MISTRZOSTWO!Oderint, dum metuant - Niechaj nienawidzą, byleby się bali.
Komentarz
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaTak czytam ostatnie Twoje posty i zastanawia mnie, czy bardziej cieszą Ciebie nasze zwycięstwa, czy jednak niepowodzenia?
Rok temu po Śląsku (4:0) wszyscy ich zagłaskali i dawali mistrza z miejsca i wiadomo jak się skończyło.
Dla mnie jedynym sukcesem będzie MP i nie będę trzepał nad 3:0 z Górnikiem i nad remisem Lecha z Bełchatowem, żeby za 2 tygodnie wyzywać ich od pedałów jak ujebią na K6 czy za 3 z Zagłębiem...q[-_-]p
Komentarz
-
Zajebista kolejka sędziów w Krakowie nie uznają bramki Boguskiego odgwizdując spalonego po podaniu piłkarza Pogoni."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz postaWybacz, że nie głaszczę ich po fiutkach po każdej wygranej
Rok temu po Śląsku (4:0) wszyscy ich zagłaskali i dawali mistrza z miejsca i wiadomo jak się skończyło.
Dla mnie jedynym sukcesem będzie MP i nie będę trzepał nad 3:0 z Górnikiem i nad remisem Lecha z Bełchatowem, żeby za 2 tygodnie wyzywać ich od pedałów jak ujebią na K6 czy za 3 z Zagłębiem...
Jedno Miasto
I Jeden Klub
Legia Warszawa
Legia az po Grob
Komentarz
Komentarz