Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Żurek w pierwszym składzie Bełchatowa na Lechu.

Komentarz

• Zamieszczone przez Loko Zobacz posta
      Próbowałem ogladac ten mecz Widzewa z Zagłebiem, ale po 10 minutach wyłaczyłem. Tragedia najkrócej...
      Kawałek widziałem, na trybunach był obecny Kiełbik z Magierą

Komentarz

• ktoś wie kogo publika "pozdrawia" w Poznaniu?

Komentarz

• bodajże Madeja
          Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
          Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
          Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Co ten Zubas broni dzisiaj

Zubas nie dla Legii...

Komentarz

• Seweryn Michalski z GKS (rocznik 1994 bodajże); na pewno popełni jeszcze niejeden błąd, na pewno przez niego GKS straci kilka bramek (może nawet dziś, czego oczywiście im nie życzę), ale... to kolejny mecz, w ktorym go obserwuję. Po pierwszym pomyślałem; "warto przyglądać się chłopakowi". Teraz zaczynam się skłaniać do opinii "kupować, póki cena możliwa do zaakceptowania". 18 lat, pierwsze mecze w TME, a dojrzałość i spryt w grze obronnej większy niż niejednego "doświadczonego obrońcy".

Będą z niego ludzie, o ile zdrowie dopisze i pod kopułą się nie po.ierdoli
              "Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".

Komentarz

• Zubas rzeczywiście pewny! Tak na oko amatora wydaje się mieć potencjał.
                Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i z zaskoczenia doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w PRL

Komentarz

• Jeżeli kolejny mecz Gksu zakończy się wynikiem 0-0, to już raczej przypadek nie będzie.

Całkiem miło ten mecz się ogląda, chociaż żadnej wirtuozerii nie ma

E:
                  O kurva, niezły ten Zubas
                  Ostatnio edytowany przez Danoo; 13468.

Komentarz

• Zubas... DZIEŃ KONIA !
                    E: komantarza na C+ nie można słuchać : dobrze Karol (Linetty), świetnie zachował się Teo (Teodorczyk), itd. Pełne spuszczanie się
                    Ostatnio edytowany przez Domino KG(L); 56201.
                    SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• Wpadnie coś... chociaż jeśli skończyło by się 0:0 mielibyśmy idealną zaliczkę do roztrwonienia w meczu Polonią.
                      Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• No to co? Bełchatów spada w tym sezonie a my bierzemy Zubasa

Aczkolwiek zastanawia mnie fakt, czemu został odpadalony? Czyzby ten Igor Berezowśkyj jest jeszcze lepszy niz ten Zubas?!
                        CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zubas po tym meczu na bank obstawia Totolotka ! Brać go po tym sezonie !!!
                          SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• To co zrobił dziadek Reiss to
                            Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• jak GKS nie wyjedzie dzisiaj z punktem to ja nie wiem..

E: A Wacławczyk przebija Vrdoljaka z zeszłego sezonu
                              Ostatnio edytowany przez Edi; 58534.

Komentarz

• Piotr Rejs przypomniał o sobie poznańskiej publiczności.

Komentarz

Pracuję...
                                X