Żurek w pierwszym składzie Bełchatowa na Lechu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Loko Zobacz postaPróbowałem ogladac ten mecz Widzewa z Zagłebiem, ale po 10 minutach wyłaczyłem. Tragedia najkrócej...
Komentarz
-
bodajże MadejaPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Seweryn Michalski z GKS (rocznik 1994 bodajże); na pewno popełni jeszcze niejeden błąd, na pewno przez niego GKS straci kilka bramek (może nawet dziś, czego oczywiście im nie życzę), ale... to kolejny mecz, w ktorym go obserwuję. Po pierwszym pomyślałem; "warto przyglądać się chłopakowi". Teraz zaczynam się skłaniać do opinii "kupować, póki cena możliwa do zaakceptowania"
. 18 lat, pierwsze mecze w TME, a dojrzałość i spryt w grze obronnej większy niż niejednego "doświadczonego obrońcy".
Będą z niego ludzie, o ile zdrowie dopisze i pod kopułą się nie po.ierdoli"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Komentarz
-
Zubas rzeczywiście pewny! Tak na oko amatora wydaje się mieć potencjał.Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i z zaskoczenia doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w PRL
Komentarz
-
Zubas... DZIEŃ KONIA !
E: komantarza na C+ nie można słuchać : dobrze Karol (Linetty), świetnie zachował się Teo (Teodorczyk), itd. Pełne spuszczanie sięOstatnio edytowany przez Domino KG(L); 56201.SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA
Komentarz
Komentarz