Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• W tym meczu padł jedyny rodzaj gola, jaki jest w stanie strzelić Paweł Buzała - dobitka z jednego metra piłki lecącej w sam środek pustej bramki Szkoda, że tego nie spieprzył.

Bardzo mi się podoba gra Korony. Szkoda, że Siejewicz ich okradł z prawidłowo zdobytej bramki :/

Komentarz

• Jaga - Groclin od 5. minuty 1:0
      Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Ale chvjowa jest ta Jaga, a przecież piłkarzy jak na naszą ligę nie ma złych.
        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• co to za muza w przerwie na Jadze?

Komentarz

• Można powiedzieć, że Polonia grała, bo miała naprawdę fajne przynajmniej 40 minut, a Jaga po głupich błędach strzelała. A ten Quintana naprawdę ciekawy grajek.
            "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Jak ujebali z absolutnie tragiczna Jaga, to teraz ujebia juz z kazdym, dzien dziecka skonczony.

Nie wyobrazam sobie, zeby nasi nie przejechali sie po nich i ich nie upodlili do reszty. To jest ich psi obowiazek.
              Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
              - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
              Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zobaczymy jutro Lecha, bo im Bełchatów w Poznaniu bardziej nie leży, niż nam. Od 1998 nie wygrali z nimi u siebie.
                Ostatnio edytowany przez detoxizer; 1857.
                https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Zarząd Ideonu poinformował , że w dniu dzisiejszym otrzymał od banku PKO BP wypowiedzenie umowy kredytu w formie limitu kredytowego wielocelowego. Jak podkreśla spółka, działania banku doprowadziły do jej całkowitego paraliżu działalności i rozważne jest złożenie wniosku o upadłość.

Według wyjaśnień spółki bezpośrednią przyczyną wypowiedzenia umowy przez PKO BP jest impas w rozmowach w sprawie restrukturyzacji jej zobowiązań. Jednocześnie zarząd Ideonu podkreśla, że podpisanie ugody w kształcie przedstawionym przez Bank jest niemożliwe.

Na koniec komunikatu zarząd Ideonu zapowiada, ze w przypadku definitywnego rozwiązania umowy kredytowej będzie on zmuszony rozważyć złożenie wniosku w sprawie ogłoszenia upadłości spółki.

Tymczasem na początku tygodnia pojawiły się informacje, że właściciele obligacji Ideonu, nie otrzymali pełnej wypłaty przysługujących im odsetek. Wówczas nieoficjalni problemy z płynnością tłumaczono brakiem wpłaty od jednego z kontrahentów, który zamiast spodziewanych 800 tys. zł zapłacił jedynie 100 tys zł.

Za sprawą stoi przede wszystkim niezrealizowany wielomilionowy kontrakt w Republice Komi. Akcjonariusze zapowiadają zbiorowy pozew przeciwko Królowi. Dno jest blisko. Wszystkie spółki tłuściocha mają szansę spektakularnie się wywrócić.
                  Powiadają, że kumoter szyszkownik sam bardzo lubi pociurlać...

Komentarz

• jak mi przykro

zobaczymy co na to komisja licencyjna
                    Ostatnio edytowany przez padre; 35090.
                    Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Panowie takie pytanie, zna ktoś tytuł tego intro z naszej ekstraklasy?
                      "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                      Wiedźmin

Komentarz

• według aplikacji do rozpoznawania muzyki(Shazaam) jest to "bruckner symphony 4 in e flat major romantic "
                        "Jestem skazany na ten klub jak skazani na shawshank,
                        skazany na żyletę, tylko tam czuję emocje"

Komentarz

• Cóś trochę długie te utwory ale sprawdzę kilka, dzieki za pomoc.
                          "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                          Wiedźmin

Komentarz

• cała symfonia ma blisko półtorej godziny, oni wzięli jakiś minutowy fragment. tyle co umiałem to pomogłem
                            "Jestem skazany na ten klub jak skazani na shawshank,
                            skazany na żyletę, tylko tam czuję emocje"

Komentarz

• Widzew to kolejny przykład, że wyniki przedsezonowych sparingów są uja warte. W tym Copa del Sol kogo tam nie ogrywali, a liga ich ładnie weryfikuje.

Komentarz

• Próbowałem ogladac ten mecz Widzewa z Zagłebiem, ale po 10 minutach wyłaczyłem. Tragedia najkrócej...
                                Wiedźmin

Komentarz

Pracuję...
                                X