Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
No i czarnuchy zaczynają grać na takim poziomie na jakim powinni od początku. Mam nadzieję, że skończy się w końcu zdobywanie punktów ponad stan. Z tej Wisły to żeście za szybko sobie beke skręcili."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Póki co to te wyniki zmieniają niewiele. Dopiero gdyby jutro padł remis w meczu Lecha z Górnikiem to pewnie będzie jak piszesz...Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Jedni bardziej żenujący od drugich, pytanie czy grając z nimi będziemy to potrafili wykorzystać ?Ostatnio edytowany przez Domino KG(L); 56201.SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIAKomentarz
-
Pewnie taki, że przy remisie mielibyśmy 'bezpieczną' przewagę punktową, a ewentualne zwycięstwo z Olimpią w środku tygodnia wystarczyłoby pismakom żeby trąbić znowu, że "Legia wróciła na właściwe tory i już nikt jej nie zagrozi."Ostatnio edytowany przez padre; 35090.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Póki co wyniki bardzo dobre dla nas.Nie wiem czemu chcecie jutro remisu,moim zdaniem dla nas lepiej żeby Górnik wygrał.W piątek będzie okazja im i tak odskoczyć.W przekroju rundy nie wierzę,żeby Górnik się liczył z nami w walce o mistrza,jednak to Lech jest najpoważniejszym naszym rywalem dlatego jutro trzymam za żaboli z remisem ewentualnieZMIENIĆ TEJ TRADYCJI NIC NIE JEST W STANIE,LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! (L)Komentarz
-
To, że jest cienka to inna para kaloszy. Chodziło mi o rozkminki w czasie ich meczu czy Chrapek i ktoś tam znaleźli by się w ogóle w naszej ME. Póki co powieźli czarnuchów na ich kurwidołku. Zobaczymy co my tam wywalczymy."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Spinanie się dziewcząt w meczu z nami, a z Wisłą jest nieporównywalne. Bierzmy to pod uwagę.Komentarz
Komentarz