Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Robert E. Lee
    Ciekawe czy tacy Burliga bądź Chrapek by się u nas w ME łapali...

E: a dziewczynka "jade-nie jade" to kontuzjowana jest, czy rozpoczęła się już akcja "za 3 lata w OKSie Otwock"?
    Nadepnął na gwoździa, jak z łóżka wstawał

Komentarz

• Zamieszczone przez Buzz
      Kogo?

Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez padre
        ...
        Aha, że niby Przybecki. Nie znam tych niewieścich czarnych gęb.

Komentarz

• I te 1-1 może pozostać.
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• No i czarnuchy zaczynają grać na takim poziomie na jakim powinni od początku. Mam nadzieję, że skończy się w końcu zdobywanie punktów ponad stan. Z tej Wisły to żeście za szybko sobie beke skręcili.
            "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• No już widzę znowu rozdmuchany balon po tej kolejce i odtrąbienie naszego mistrza
              q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion
                No i czarnuchy zaczynają grać na takim poziomie na jakim powinni od początku. Mam nadzieję, że skończy się w końcu zdobywanie punktów ponad stan. Z tej Wisły to żeście za szybko sobie beke skręcili.
                Ja dalej uważam, że ta Wisła jest słaba. Jeśli w tym sezonie tam nie wygramy to nigdy nam się nie uda.

Zamieszczone przez LOL3K
                No już widzę znowu rozdmuchany balon po tej kolejce i odtrąbienie naszego mistrza
                Póki co to te wyniki zmieniają niewiele. Dopiero gdyby jutro padł remis w meczu Lecha z Górnikiem to pewnie będzie jak piszesz...

Komentarz

• Ale ten dzieciak dobry jest. Pewnie Król by go oddał za jakąś symboliczną stówę. Nie ma co się zastanawiać.
                  Bóg z Nami, choj z Nimi.
                  Kocham Polskę, Pierdolę 3rp.

Komentarz

• Jedni bardziej żenujący od drugich, pytanie czy grając z nimi będziemy to potrafili wykorzystać ?
                    Ostatnio edytowany przez Domino KG(L); 56201.
                    SUPERBIA ET GLORIA - LEGIA VARSOVIA

Komentarz

• Jutro Lech niech zremisuje z Górnikiem, Legia wygra efektownie we wtorek z Olimpią i pompowanie balonika zacznynamy od nowa

e.: @Mario, myślę że padre wszystko wyjaśnił
                      Ostatnio edytowany przez trzeci; 52537.

Komentarz

• Zamieszczone przez Piatek
                        Jutro Lech niech zremisuje z Górnikiem, Legia wygra efektownie we wtorek z Olimpią i pompowanie balonika zacznynamy od nowa
                        A jaki ma związek spotkanie ligowe Amiki z pucharowym spotkaniem Legii?

Komentarz

• Zamieszczone przez Mario
                          A jaki ma związek spotkanie ligowe Amiki z pucharowym spotkaniem Legii?
                          Pewnie taki, że przy remisie mielibyśmy 'bezpieczną' przewagę punktową, a ewentualne zwycięstwo z Olimpią w środku tygodnia wystarczyłoby pismakom żeby trąbić znowu, że "Legia wróciła na właściwe tory i już nikt jej nie zagrozi."
                          Ostatnio edytowany przez padre; 35090.

Komentarz

• Póki co wyniki bardzo dobre dla nas.Nie wiem czemu chcecie jutro remisu,moim zdaniem dla nas lepiej żeby Górnik wygrał.W piątek będzie okazja im i tak odskoczyć.W przekroju rundy nie wierzę,żeby Górnik się liczył z nami w walce o mistrza,jednak to Lech jest najpoważniejszym naszym rywalem dlatego jutro trzymam za żaboli z remisem ewentualnie
                            ZMIENIĆ TEJ TRADYCJI NIC NIE JEST W STANIE,LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! (L)

Komentarz

• Zamieszczone przez padre
                              Ja dalej uważam, że ta Wisła jest słaba. Jeśli w tym sezonie tam nie wygramy to nigdy nam się nie uda.
                              To, że jest cienka to inna para kaloszy. Chodziło mi o rozkminki w czasie ich meczu czy Chrapek i ktoś tam znaleźli by się w ogóle w naszej ME. Póki co powieźli czarnuchów na ich kurwidołku. Zobaczymy co my tam wywalczymy.
                              "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion
                                To, że jest cienka to inna para kaloszy. Chodziło mi o rozkminki w czasie ich meczu czy Chrapek i ktoś tam znaleźli by się w ogóle w naszej ME. Póki co powieźli czarnuchów na ich kurwidołku. Zobaczymy co my tam wywalczymy.
                                Spinanie się dziewcząt w meczu z nami, a z Wisłą jest nieporównywalne. Bierzmy to pod uwagę.
                                https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎