Zamieszczone przez Ytong
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Już płaczą dziewczyny że ich warszawski rudy ch... przekręcił
Prawda jest taka że Podbeskidzie i GKS grają o coś...no i grają a nie stoją jak reszta.
Piątkowy mecz nie taki zły...spokojnie, zmobilizują sięw Porównaniu z GKS Podbeskidzie nie pokazało nic.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Charli Zobacz postaTo, że ludzie z Krakowa nie są dla nas przyjaźni, to nie oznacza, że mamy być tacy sami. Jednak z szacunku dla klubu, a nie kibiców chciałbym, żeby Wisła się ogarnęła.I plan to live forever or die trying
Komentarz
-
Dlaczego miałbym życzyć im źle. Oddzielmy własne przesłanki od jednak szacunku do klubu. Widzew, ŁKS, Wisła, Legia, Amica, Groclin, osiągnęły wiele i szanować wypada. Można nie lubić - wypada szanować.
Podbeskidzie nie grało dobrze, grali jak GKS na Ł3. Może gorzej.
Komentarz
-
Szanować to można matkę czy ojca.
A co do meczu padaka z obu stron, nieodgwizdane chyba 2 karne dla TSP w pierwszej połowie, jeden dla Wisły w drugiej. PZPN znowu wypaczył wynik. 3 im w 4.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Dlatego ja życzę Wiśle, z całym szacunkiem, spadku z ligi.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Charli Zobacz postaDlaczego miałbym życzyć im źle. Oddzielmy własne przesłanki od jednak szacunku do klubu. Widzew, ŁKS, Wisła, Legia, Amica, Groclin, osiągnęły wiele i szanować wypada. Można nie lubić - wypada szanować.
Podbeskidzie nie grało dobrze, grali jak GKS na Ł3. Może gorzej.Szacunek szacunkiem, co nie zmienia faktu, że jak spadną to będzie mi z tego powodu bardzo...wszystko jedno. Będę z szacunkiem życzył im powodzenia w bojach w Niecieczy.
Zresztą po dzisiejszym remisie możesz odetchnąć, pewnie się utrzymają.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Ale co ma ich spadek ewentualny do szacunku?
Być może będą się trzymać w pierwszej lidze jak Craxa, ale mogą zrobić się drugim ŁKS'em i nie mieć pieniędzy na papier toaletowy do kibla, czy samej wody do spłuczki. Niech gra w najwyższej klasie jak najdłużej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez padre Zobacz posta
Zresztą po dzisiejszym remisie możesz odetchnąć, pewnie się utrzymają.
Komentarz
-
Robert Małek odsunięty od prowadzenia meczów
Przewodniczący Kolegium Sędziów PZPN Zbigniew Przesmycki zgłosił wniosek do Wydziału Dyscypliny o przyjrzenie się sędziemu Robertowi Małkowi. Do czasu rozstrzygnięcia sprawy arbiter nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu obsady na mecze.
Sprawa dotyczy zachowania Roberta Małka podczas meczu Pucharu Polski pomiędzy Śląskiem Wrocław i Flotą Świnoujście.CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaA co te Podbeskidzie tak dobrze grało?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Breados Zobacz postaDobrze nie dobrze, ambicji prezentowali jakieś trzydzieści osiem ton więcej niż Legia w ostatnich trzech meczach włącznie.
O to to toWole ogladac kogos kto ma srednie umiejetnosci, ale jezdzi na dupach do 95 minuty. Niz kogos kto jakies tam umiejetnosci ma, ale zero ambicji, i jedynie liczy ze przeciwnik sie podda tylko dlatego ze jest Legią Warszawa...
A co do Wisły... Lataja mi oni zupelnie obok *****, ale wiem ze oni w zyciu nie zyczyliby nam utrzymania, wiec i ja nie plakalbym gdyby z sezon pojezdzili sobie po Niecieczach
Komentarz
-
W tej kartoflanej lidze wystarczy być bardzo dobrze przygotowanym kondycyjnie mieć trochę pojęcia o taktyce i mistrzostwa można zbierać, ale jak widać nikt tego za bardzo zrozumieć nie umie.
Czemu nie można tak się angażować w grę jak np. w Lidzę Europy grali. Takie pieniądze brać i tak się opierda*ać to jest najlepszy zawód w naszym kraju zaraz po polityku..."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
Wiedźmin
Komentarz
Komentarz