Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 90minut.pl podaje 2800 widzów

Komentarz

• oglądałem drugą połowę... ogólnie straszne to było. za to akcja bramkowa Lechii palce lizać

doping dziewczyn wzbogacony o dorzucenie do każdej przyśpiewki lalala
      Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Co za poziom.
        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• pora spać bo emocji było co nie miara
          "Większość z nas ma silnie rozwiniętą jedną z dwóch cech – jest albo ślepa, albo tchórzliwa."

Komentarz

• Tak chujowego meczu nie oglądałem od przynajmniej 6 miesięcy. Lechia jest jeszcze gorsza od dziewuch skoro im dupska nie zlała przy takiej kopaninie.
            A Melanż Trwa...

Komentarz

• Czyli jednym słowem, dobrze że wróciła ekstraklasa

Zamieszczone przez ITI patataj
              ten Stokowiec to ma przerąbane . nie dość ze Konwiktorska.. to jeszcze rudy jest...
              Ostatnio edytowany przez Szejdi; 5981.

Komentarz

• Jak na klubik, którego nie ma to jakoś dużo miejsca mu poświęcacie. Zaraz z 2 zrobią się 4 strony...

Dobrze, że oglądałem ostatnie 15 minut bo resztę przekimałem tak ciekawie było.
                q[-_-]p

Komentarz

• Zamieszczone przez LOL3K Zobacz posta
                  Jak na klubik, którego nie ma to jakoś dużo miejsca mu poświęcacie. Zaraz z 2 zrobią się 4 strony...
                  dokładnie to samo chciałem napisać

Zamieszczone przez LOL3K Zobacz posta
                  Dobrze, że oglądałem ostatnie 15 minut bo resztę przekimałem tak ciekawie było.

myślę, że zdecydowanie można już teraz uznać Cię za głównego wygranego tej kolejki wygrałeś 75 minut pożytecznego życia
                  Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...

Komentarz

• Zamieszczone przez Vasyl81 Zobacz posta
                    90minut.pl podaje 2800 widzów
                    Dość realna liczba, może nawet minimalnie zawyżona. Tylu ich przyszło przy mobilizacji, walczyć o swój klub i pokazać, że są z Polonią bez względu na wszystko (taki mieli plan na dzisiejszy wieczór). Słowem: kuriozalna liczba. Myśle że taki Bełchatów (piłkarsko w tabeli tragedia plus mała mieścina) stawi się większą liczbą na meczu z Wisłą. Smutne, że takie coś jak Polonia zajmuje miejsce w Ekstraklasie Zawiszy, ŁKSowi czy takim Katowicom.

A co do samego meczu- katastrofalny występ obu zespołów. Polonia jest beznadziejnie słaba, ale i Lechia nie pokazała się wiele lepiej. W następnych meczach KSP nie będzie miało już tak łatwo- typuje srogie wpierdole i szybki zjazd w dół tabeli.
                    Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                    - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                    Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• No cóż... zwłaszcza, że za tydzień Bułgarska

Komentarz

• Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta

Rozumiem, że Ekstraklasa S.A. jest prywatną spółką i może ustanawiać reguły jakie chce, ale tak na chłopski rozum, to rozwiązanie jest nie najtrafniejsze.
                        Takie sytuacje są tak regulowane chyba na całym świecie a w naszej lidze już miały miejsce sezon 96/97 kiedy aż dwie drużyny nie ukończyły Ligii a czy to jest sprawiedliwe to na dwoje babka wróżyła wyobraźmy sobie czysto hipotetyczną sytuacje że anulowało by sie wyniki meczy z drużyna która nie ukończyła ligi.
                        Po ostatniej kolejce mistrz ma punkt przewagi jednak w ostatniej kolejce drużyna X oddaje ostatni mecz walkowerem a ponieważ jest to 3 walkower to anuluje sie wszystkie mecze jakie rozegrali .Mistrz zdobył z nimi 6 pkt druga drużyna 4 pkt i po anulowaniu tych spotkań Mistrzem zostaje druga drużyna wtedy też to nie byłoby sprawiedliwe
                        Ostatnio edytowany przez Podróżnik; 2891.

Komentarz

• Zamieszczone przez m82 Zobacz posta
                          HD? Od kiedy przed chwilą odpaliłem i do jakości hd dużo brakuje.
                          To już zależy od łącza. Tam jest coś w stylu dynamicznego próbkowana, jakość zmienia się bez przerywania transmisji. Jak włączysz torrenty w międzyczasie to Ci jakość spadnie. A jak masz super net, to będziesz miał rozdzielczość HD na monitorze...
                          Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                          -------------
                          Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• haha już Jaga przegrywa

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                              haha już Jaga przegrywa
                              Ale może mówić o "postępie".. Tym razem z Podbeskidziem stracili gola w 58, a nie w 18 sekundzie

Komentarz

• Ten Koreańczyk co go Jóźwiak do Jagi ściągnął nie mówi w żadnym znanym języku. Skąd on go wytrzasnął?

Komentarz

Pracuję...
                                X