Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Cielo Zobacz posta

30min do meczu
    Czepiasz się... zimno jest
    Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Zamieszczone przez m82 Zobacz posta
      Czepiasz się... zimno jest
      I co sugerujesz, że skurczyli się od zimna
      "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• Zamieszczone przez Kawa Zobacz posta
        I co sugerujesz, że skurczyli się od zimna

Komentarz

• Gołębiewski do Bayernu, Król to zbawca Dziewuch... Oj, Listek, nie ośmieszaj się

Komentarz

• Do meczu 6 minut, trybuny puściuteńkie. Sie stęsknili za ligą

Żałosny widok.
            Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Nic tylko zgasić światło.
              ...szanuj i bądź szanowany...

Komentarz

• Po prostu tłumy stoją po kiełbę
                Podczas rundy wiosennej na trybunie Głównej będzie prowadziła działalność nowa firma cateringowa - AGAB Catering. Dla kibiców oznacza to nowe pozycje w menu.

Firma AGAB serwować będzie tradycyjne słone przekąski (czipsy, paluszki), słodycze oraz smaczne dania podawane na ciepło: tortille drobiowe faszerowane serem i chrupiącymi warzywami, hotdogi klasyczne z dodatkami oraz sandwicze. Stanowiska będą umieszczone przy wejściu na sektory A i C.

Przy sprzyjających warunkach pogodowych pojawią się lody na kulki, wata cukrowa oraz popcorn.

Podkreślamy, że firma AGAB poszerza ofertę gastronomiczną na stadionie - na K6 wciąż będzie można zjeść kiełbaskę ;-)

Komentarz

• AGAB? lipa że nie ACAB

ten Algierczyk z 5 ligi Francuskiej w 1 składzie Lechii..

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                    Do meczu 6 minut, trybuny puściuteńkie. Sie stęsknili za ligą

Żałosny widok.
                    stadion dla polonii

Komentarz

• Zamieszczone przez ZwolSon Zobacz posta
                      Jedyny minus to, że sobotnie mecze o 18 sa na c+ zwykłym, którego nie ma w ofercie przez neta.
                      No cóż a ja mam a muszę w robocie siedzieć. A kolejnego urlopu na żądanie nie chcę wykorzystywać

Zagłębie zasłużenie wygrało. Kilku ciekawych młodych piłkarzy prezentuje Zagłębie jak Wilczek, Błąd. Warto ich obserwować, kto wie czy u Nas by się nie przydali?

No to teraz k6 z Lechią. Mam dziwne uczucie, że jednak konwiktorska wymęczy zwycięstwo...

Komentarz

• Co to za stroje? Te pionki znów 100lecie obchodzą?
                        CENTRALNY WOJSKOWY​ KOCHANY SPORTOWY

Komentarz

• Zamieszczone przez ZwolSon Zobacz posta
                          Jedyny minus to, że sobotnie mecze o 18 sa na c+ zwykłym, którego nie ma w ofercie przez neta.
                          No cóż ja mam a muszę w robocie siedzieć. A kolejnego urlopu na żądanie nie chcę wykorzystywać

Zagłębie zasłużenie wygrało. Kilku ciekawych młodych piłkarzy prezentuje Zagłębie jak Wilczek, Błąd. Warto ich obserwować, kto wie czy u Nas by się nie przydali?

No to teraz k6 z Lechią. Mam dziwne uczucie, że jednak konwiktorska wymęczy zwycięstwo...

Komentarz

• 6 minut meczu a ksp ani razu nie była na połowie Lechii
                            0-5

Komentarz

• ależ to są "czarno kulturalne" pedały

o własny klub nawet nie potrafią zawalczyc
                              ...ta ziemia do Polski należy
                              choć Polska daleko jest stąd,
                              bo wolność krzyżami się mierzy
                              historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• dobra, co oni tam śpiewają?

Komentarz