Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wg mnie liga słowacka jest trochę gorsza od polskiej a wyniki podanych spotkań o niczym nie świadczą .
    Nie zapominajcie, że Żilina to mistrz kraju i aktualny wicelider ligi słowackiej a Ruch to aktualnie dolne rejony Ekstraklasy, w ogóle nie przypomina drużyny z poprzedniego sezonu.
    Trzecim zespołem od końca w lidze Słowackiej jest Tatran Presov. Z nimi Ruch miałby szansę na zwycięstwo a Legia pewnie by ich rozniosła z 10:0. Prowadziłem ten klub w FM to co trochę na jego temat wiem, dno, poziom polskiej 1 ligi i to pod każdym względem .
    Viktoria Pilzno to ciągle czołowy klub Czech więc tutaj mam podobne odczucia, chociaż wydaje mi się, że jeśli jakąś ligę przyrównywać do polskiej to bardziej czeską a nie słowacką .

Co do Piecha to jeszcze kluby musza się porozumieć bo umowa z zawodnikiem miałaby obowiązywać od teraz.

Komentarz

• Zamieszczone przez Brodacz Zobacz posta
      Prowadziłem ten klub w FM to co trochę na jego temat wiem, dno, poziom polskiej 1 ligi i to pod każdym względem .
      No, i to jest argument którego nie sposób podważyć
      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

Prowadziłem ten klub w FM to co trochę na jego temat wiem, dno, poziom polskiej 1 ligi i to pod każdym względem .
        Argument po byku. Proszę Cię...
        Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• Zamieszczone przez voytek Zobacz posta
          Argument po byku. Proszę Cię...
          Wystarczy spojrzeć na finanse, kontrakty zawodników, stadion i frekwencję. Od razu rzuca się w oczy, że Podbeskidzie to max co może być z Tatrana. Tragedia. Wiem, że FM to nie jest jakiś super ważny wyznacznik ale jakaś tam niewielką wiedzę dzięki niemu mam na temat słowackiej ligi a w szczególności na temat drużyn okupujących tam dolne rejony tabeli tak jak u nas Ruch.
          Z FM można się trochę dowiedzieć na temat słabych lig pod warunkiem, że nie wybiera się Barcelon i innych Manchesterów.
          Nie mówię, że jestem specem.
          Łatwo mówić, że jakaś liga jest lepsza od innej jeśli gra czołowa drużyna z walczącą o utrzymanie.

Komentarz

Trzecim zespołem od końca w lidze Słowackiej jest Tatran Presov. Z nimi Ruch miałby szansę na zwycięstwo a Legia pewnie by ich rozniosła z 10:0.
            A dajmy i 15:0 , co będziemy sobie żałować

Komentarz

• Zamieszczone przez Sgt. Zobacz posta
              Piech już oficjalnie w Sivassporze.
              No to zakład o duże piwo co do rozwoju kariery Piecha będzie grany

Komentarz

• Edgar Cani we Włoskiej Catanii.

Gdzie obstawiać mecze online? Którego bukmachera wybrać? W naszym rankingu już ponad 48 000 głosów! Zobacz listę Najlepszych Legalnych Bukmacherów!
                "Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
                Wiedźmin

Komentarz

• Zamieszczone przez Loko22 Zobacz posta
                  Kolejny ze spekulacji, który tutaj nie trafi.
                  https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Dimitrije Injac nie pojawi się w tym sezonie na boisku. Defensywny pomocnik Polonii Warszawa w trakcie sobotniego sparingu z I-ligową Olimpią Grudziądz zerwał więzadła krzyżowe.
                    Wojciech Jaruzelski, Czesław Kiszczak, Florian Siwicki i Tadeusz Tuczapski stanowili związek przestępczy o charakterze zbrojnym, który przygotował i z zaskoczenia doprowadził do nielegalnego wprowadzenia stanu wojennego w PRL

Komentarz

• A płacić trzeba

Komentarz

• Klub środka tabeli Serie A Catania Calcio poinformował na swojej stronie internetowej, że podpisał do czerwca 2016 roku kontrakt z napastnikiem Polonii Edgarem Canim. - Obowiązuje go nadal umowa z naszym klubem, ale przynajmniej wiemy, gdzie jest - komentuje informację rzecznik prasowy "Czarnych Koszul" Adam Drygalski.

Jak zatem traktować informację z Katanii? - Czekamy na jakiś sygnał od zawodnika, albo jego menedżera. Do tej pory nikt nie skontaktował się z nami, żeby rozwiązać obowiązujący kontrakt z Polonią - mówi Drygalski.

Cani, 23-letni napastnik z Albanii, nie pojawił się na żadnym z tegorocznych treningów Polonii, ale jego nieobecność była usprawiedliwiona - niechciany w klubie zawodnik już po zakończeniu sezonu dostał zgodę na szukanie nowego pracodawcy. Nikt jednak nie wiedział, gdzie próbuje znaleźć pracę.

Podobno jeździł na Ukrainę, odbierał telefony z Niemiec (Jahn Regensburg), jeszcze w ubiegłym roku nie wypaliły rozmowy transferowe z Lechem Poznań. Za Albańczyka Polonia żądała około 500 tys. euro, on sam oczekuje pensji w wysokości 18 tys. euro miesięcznie.

Polonia z jednej strony pozbywa się dobrze zarabiających piłkarzy. Na tej zasadzie opuścili już Konwiktorską Marcin Baszczyński i Tomasz Brzyski. Obaj zrezygnowali przy tym z części zaległych wypłat.

Ale dobrze by było - tak myśli właściciel Polonii Ireneusz Król - żeby jednak coś na kimś zarobić. Sprzedaż Caniego takie możliwości stwarza. Jeżeli udałoby się Polonii z Włochami dogadać w sprawie transferu, to wszyscy byliby z takiego obrotu sprawy zadowoleni.

Piłkarz, bo wróciłby do kraju, w którym się wychował, grałby w jednej z najlepszych lig świata, odszedłby z klubu, w którym nikt go nie chce.

"Czarne Koszule", bo dostałby pieniądze, a nawet, jeżeli nie, to ubyłaby do wypłacenia jedna za wysoka jak na dzisiejsze możliwości klubu pensja, a przede wszystkim kłopot, jaki ten piłkarz sprawiał.

To jeszcze nie jest koniec.
                        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Odda koszulkę?
                          Joe Jordan - który przed wejściem na boisko wyjmował dwa przednie zęby i chował do szafki - był uosobieniem prawdziwego futbolu. Bo prawdziwy futbol to nie gra dla lalusiów, którzy w przerwie poprawiają fryzurę. Prawdziwy futbol zostawia ślady. - "Spalony"

Komentarz

• W Chorzowie znowu będą wpuszczani kibice gości.

Sektor gości przy ul. Cichej był w remoncie po kwietniowych derbach z Górnikiem Zabrze. Prace dobiegły końca. Wymieniono posadzkę i zamontowano brakujące krzesełka.

Na mecze hitowe, czyli z Lechem, Widzewem, Śląskiem czy Legią Warszawa stadion będzie miał pojemność 9300 miejsc z sektorem gości do tysiąca fanów.
                            Przy pozostałych meczach rundy wiosennej pojemność stadionu zostanie zmniejszona do 6.800 miejsc co daje 557 biletów dla kibiców gości.

Komentarz

• Zamieszczone przez Cez(L)are Zobacz posta
                              W Chorzowie znowu będą wpuszczani kibice gości.

Sektor gości przy ul. Cichej był w remoncie po kwietniowych derbach z Górnikiem Zabrze. Prace dobiegły końca. Wymieniono posadzkę i zamontowano brakujące krzesełka.

Na mecze hitowe, czyli z Lechem, Widzewem, Śląskiem czy Legią Warszawa stadion będzie miał pojemność 9300 miejsc z sektorem gości do tysiąca fanów.
                              Przy pozostałych meczach rundy wiosennej pojemność stadionu zostanie zmniejszona do 6.800 miejsc co daje 557 biletów dla kibiców gości.
                              Żeby mogli oficjalnie przyjąć kogoś, to muszą trafić na ekipę, która nie ma zakazu heh...
                              "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                              hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz posta
                                Żeby mogli przyjąć kogoś, to muszą trafić na ekipę, która nie ma zakazu heh...
                                Boniek załatwi hehehe
                                brak podpisu

Komentarz

Pracuję...
                                X