Zamieszczone przez Cielo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Co do Michniewicza- strasznie się ubawiłem czytając jego słowa, że podczas 711 telefonów z Fryzjerem nigdy nie poruszyli tematu piłki nożnej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez crolick Zobacz postahttp://www.weszlo.com/blog/9
Resztę sobie dopowiedz.Zamieszczone przez Jaco Zobacz postaA czego się spodziewać po byłym rzeczniku prasowym PZPN i niedoszłemu "twórcy" Stadionu Polska" oraz jego kumplu, wyrodku?
Stanowski Olejkowską Michniewicza i Kołakowskiego. Zakłamany k*tas.
Komentarz
-
Zamieszczone przez wrc Zobacz posta**** tam z piłką. Dawaj do Cudnej: https://twitter.com/KatarzynaTusk
jebłem na starciePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
Dalszy ciąg sagi wszołeckiej, info twitterowe: H96 twierdzi, że to umawianie się poniedziałkowę na gębę nie było - że Wszołek im trzy papióry podpisał i tak łatwo to mu nie odpuszczą.
Ten Wszołek to z nieba spadł w okresie ogórkowym
Edit: a tymczasem TVP donosi, że lepszy kontrakt Wszołkowi oferuje Wolfsburg. Dzieje sięOstatnio edytowany przez Sgt.; 26486.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sgt. Zobacz postaDalszy ciąg sagi wszołeckiej, info twitterowe: H96 twierdzi, że to umawianie się poniedziałkowę na gębę nie było - że Wszołek im trzy papióry podpisał i tak łatwo to mu nie odpuszczą.
Ten Wszołek to z nieba spadł w okresie ogórkowym
Jeżeli to prawda, to najciekawsza część sagi dopiero przed nami"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Komentarz
-
– Miałem zmienić swoje życie z dnia na dzień. Komuś zależało, żebym podejmował decyzję bez zastanowienia – mówi Paweł Wszołek o swoim niedoszłym transferze do Hannover 96 w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej".
Kibice KSP to przecież same prostytutki, którym ktoś pomacha banknotami przed ryjem i rozkładają nogi przed takim np. Królem. Też mi zdziwienie.
Komentarz
-
Jakby go zawiesili to byłaby bajkana forumce czarnuszków byłaby histeria i depresja co najmniej przez dobry miesiąc. a sam Wszołek? no cóż dzieciak i to z mentalnością przedszkolaka. Jeżeli rzeczywiście podpisywał jakieś kwit, to może być naprawdę różnie...
Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez detoxizer Zobacz postaWygląda na to, że na transfer nalegał sam JW.
Banka euro piechota nie chodzi.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Być może odjeżdża mu pociąg z życiową szansą, ale z drugiej łatwo nam powiedzieć, a opuszczenie rodziny, znajomych i wyjechanie kompletnie samemu do obcego państwa, nie znając języka w wieku 20 lat to wcale nie jest takie łatwe."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaByć może odjeżdża mu pociąg z życiową szansą, ale z drugiej łatwo nam powiedzieć, a opuszczenie rodziny, znajomych i wyjechanie kompletnie samemu do obcego państwa, nie znając języka w wieku 20 lat to wcale nie jest takie łatwe.
Komentarz
-
A może po prostu nie czuje się na siłach, by opuszczać Ekstraklasę? Młodzi zagrają kilka dobrych meczy i już pchają się na zachód, a później wracają z podkulonym ogonem (o ile ktoś ich zechce). Widać Wszołek chce tego uniknąć, co dowodzi, że jest trzeźwo myślącą osobą.
Komentarz
Komentarz