Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Teodorczyk już przyjechał na zgrupowanie Lecha, powitanie z nowymi kolegami uchwyciły kamery
http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERsKomentarz
-
Już naszą ligę w zimie rozbierają z czołowych zawodników Traore, Milik, Wszołek teraz Melikson. Przy kompletnym braku pieniędzy na transfery to w tym roku tę ligę wygrać po prostu musimy."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."Komentarz
-
Ale to myślenie życzeniowe, czy są jakieś konkretne przesłanki? Lewandowski, Rudnevs...ostatnio nosa do napastników mają. Mnie się ten transfer nie podoba, wolałbym żeby poszedł gdzieś na zachód.Komentarz
-
No mają i dlatego taka passa nie może trwać wiecznie. Ja tam jakoś nie jestem do niego przekonany. W Lechu najpierw będzie musiał się przebić do pierwszego składu (bo poznaniacy grają jednym nominalnym napastnikiem) i nie musi to być wcale takie łatwe, bo wyśmiewany Ślusarski strzelił o połowę więcej goli niż Teodorczyk, który póki co zaliczył rundę życia."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"Komentarz
-
Nawet jeżeli się sprawdzi, to i tak dla mnie jest zwykłym waflem.Komentarz
-
Baszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulamiTaki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
Kawałek jest na Weszło:
Zaczął Pan od czystki w siedzibie związku.
- Nie ma czystki. Okazało się, że był tu absolutny nadmiar ludzi do tego co trzeba robić. Byli zatrudniani na umowę o pracę bez przypisania warunków i zadań. Były martwe dusze.
Dlaczego nie poleciał Piotr Gołos, który bronił idei zdjęcia orzełka z koszulek?
- Gołos wykonywał polecenia zarządu i idei zaaprobowanej przez Grzegorza Latę. Nigdy nie zrobiłbym tak, że wyślę jakiegoś pracownika do telewizji aby bronił mojego pomysłu, a później powiem, że to nie ja. Pamiętam dokładnie jak na małym rauszu we Wrocławiu Lato, Zdzisiek Kręcina i kilku innych po kolejnym kieliszku mówili: popatrzą, pokrzyczą i się przyzwyczają do tych koszulek. I się nie przyzwyczaili. To jest ich błąd, a nie Gołosa.
Widzę, że nic Pan nie zmienił w gabinecie prezesa.
- Zrobiłem gniazdko do internetu.
Sugeruje Pan, że poprzednik nie korzystał?
- (śmiech).
Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.Komentarz
-
Utrzymanie niestety i tak już sobie zapewnili. Mnie ciekawi co zrobi ten cały Król po sezonie. Dobrze by było, gdyby zorientował się, że nic z tego nie będzie i zabrał zabawki. Ale obawiam się, że sprzeda piłkarzy z wyższymi kontraktami i spróbuje coś zbudować od nowa. Oby była to taka budowla jak ŁKS sprzed roku.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!Komentarz
-
-
Spokojnie, z czasem trawa zamienia się w mleko- jak nie spadną w tym roku, to spadną w następnym.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".Komentarz
-
Zamieszczone przez transfery.infoJeżeli z Wisły odejdzie Gordan Buzona, krakowski klub sięgnie po Krzysztofa Króla.
Działacze w Wiśle Kraków chyba się przyzwyczajają do bujnych okresów transferowych. O ile ostatnio sięgali bardziej po zagranicznych graczy, to teraz skupiają się na Polakach. Niedawno wrócił do zespołu Kamil Kosowski. Teraz bliski podpisania kontraktu jest Krzysztof Król.
Transfer 26-latka może być zależny od sytuacji Gordana Bunozy. Z "Białą Gwiazdą" dodatkowo kontrakt rozwiąże Frederiksen. Jeżeli Bośniak również opuści zespół, wtedy trener nie będzie miał do dyspozycji lewych obrońców.
Król ma bogatą przeszłość piłkarską. W swoim CV ma chociażby występy w rezerwach Realu Madryt, potem grał w Jagiellonii Białystok, Chicago Fire, Polonii Bytom, a ostatnio reprezentował barwy Podbeskidzia Bielsko-Biała. Rozwiązał z nim jednak kontrakt po rundzie jesiennej i jest dostępny za darmo.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
Komentarz