Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez zizou Zobacz posta
    ... a tak serio - cieszy mnie ta wiadomość, bo cały czas obawiałem się iż ten meteor jednorundowiec zawita na Ł3
    Też się tego obawiałem ale na szczęście poszedł do Lecha. Ci pewnie liczą, że będzie tak jak z Lewandowskim ale myślę, że się przejadą.
    "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Teodorczyk już przyjechał na zgrupowanie Lecha, powitanie z nowymi kolegami uchwyciły kamery
      http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERs

Komentarz

• Już naszą ligę w zimie rozbierają z czołowych zawodników Traore, Milik, Wszołek teraz Melikson. Przy kompletnym braku pieniędzy na transfery to w tym roku tę ligę wygrać po prostu musimy.
        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz posta
          Też się tego obawiałem ale na szczęście poszedł do Lecha. Ci pewnie liczą, że będzie tak jak z Lewandowskim ale myślę, że się przejadą.
          Ale to myślenie życzeniowe, czy są jakieś konkretne przesłanki? Lewandowski, Rudnevs...ostatnio nosa do napastników mają. Mnie się ten transfer nie podoba, wolałbym żeby poszedł gdzieś na zachód.

Komentarz

• Zamieszczone przez ZeMario Zobacz posta
            Ale to myślenie życzeniowe, czy są jakieś konkretne przesłanki? Lewandowski, Rudnevs...ostatnio nosa do napastników mają. Mnie się ten transfer nie podoba, wolałbym żeby poszedł gdzieś na zachód.
            No mają i dlatego taka passa nie może trwać wiecznie. Ja tam jakoś nie jestem do niego przekonany. W Lechu najpierw będzie musiał się przebić do pierwszego składu (bo poznaniacy grają jednym nominalnym napastnikiem) i nie musi to być wcale takie łatwe, bo wyśmiewany Ślusarski strzelił o połowę więcej goli niż Teodorczyk, który póki co zaliczył rundę życia.
            "I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"

Komentarz

• Nawet jeżeli się sprawdzi, to i tak dla mnie jest zwykłym waflem.
              https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Baszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulami
                Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Ma ktoś cały wywiad z Bońkiem z Polska The Times?

Komentarz

• Zamieszczone przez daimler Zobacz posta
                    Ma ktoś cały wywiad z Bońkiem z Polska The Times?
                    Kawałek jest na Weszło:

Zaczął Pan od czystki w siedzibie związku.
                    - Nie ma czystki. Okazało się, że był tu absolutny nadmiar ludzi do tego co trzeba robić. Byli zatrudniani na umowę o pracę bez przypisania warunków i zadań. Były martwe dusze.

Dlaczego nie poleciał Piotr Gołos, który bronił idei zdjęcia orzełka z koszulek?
                    - Gołos wykonywał polecenia zarządu i idei zaaprobowanej przez Grzegorza Latę. Nigdy nie zrobiłbym tak, że wyślę jakiegoś pracownika do telewizji aby bronił mojego pomysłu, a później powiem, że to nie ja. Pamiętam dokładnie jak na małym rauszu we Wrocławiu Lato, Zdzisiek Kręcina i kilku innych po kolejnym kieliszku mówili: popatrzą, pokrzyczą i się przyzwyczają do tych koszulek. I się nie przyzwyczaili. To jest ich błąd, a nie Gołosa.

Widzę, że nic Pan nie zmienił w gabinecie prezesa.
                    - Zrobiłem gniazdko do internetu.

Sugeruje Pan, że poprzednik nie korzystał?
                    - (śmiech).

Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                    Baszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulami
                    Caniego podobno Smuda chce ściągnąć
                    Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                      Baszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulami
                      Utrzymanie niestety i tak już sobie zapewnili. Mnie ciekawi co zrobi ten cały Król po sezonie. Dobrze by było, gdyby zorientował się, że nic z tego nie będzie i zabrał zabawki. Ale obawiam się, że sprzeda piłkarzy z wyższymi kontraktami i spróbuje coś zbudować od nowa. Oby była to taka budowla jak ŁKS sprzed roku.
                      -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                      -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Jak nie teraz to za rok.
                        https://www.facebook.com/cocadillaz

Komentarz

• Spokojnie, z czasem trawa zamienia się w mleko- jak nie spadną w tym roku, to spadną w następnym.
                          Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                          - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                          Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez transfery.info
                            Jeżeli z Wisły odejdzie Gordan Buzona, krakowski klub sięgnie po Krzysztofa Króla.

Działacze w Wiśle Kraków chyba się przyzwyczajają do bujnych okresów transferowych. O ile ostatnio sięgali bardziej po zagranicznych graczy, to teraz skupiają się na Polakach. Niedawno wrócił do zespołu Kamil Kosowski. Teraz bliski podpisania kontraktu jest Krzysztof Król.

Transfer 26-latka może być zależny od sytuacji Gordana Bunozy. Z "Białą Gwiazdą" dodatkowo kontrakt rozwiąże Frederiksen. Jeżeli Bośniak również opuści zespół, wtedy trener nie będzie miał do dyspozycji lewych obrońców.

Król ma bogatą przeszłość piłkarską. W swoim CV ma chociażby występy w rezerwach Realu Madryt, potem grał w Jagiellonii Białystok, Chicago Fire, Polonii Bytom, a ostatnio reprezentował barwy Podbeskidzia Bielsko-Biała. Rozwiązał z nim jednak kontrakt po rundzie jesiennej i jest dostępny za darmo.
                            Nie zebym sie martwił, ale co oni tam wyprawiają.
                            04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Ruch w interesie być musi.Jak jest stagnacja to różnej maści menagerowie nie zarobią.A żyć z czegoś musza.
                              Ale to co sie wyrabia faktycznie nie do ogarnięcia dla zdrowomyślącego człowieka.

Komentarz

• Nie myślałem że dożyję tak chujowej Wisły.

Komentarz

Pracuję...
                                X