Zamieszczone przez zizou
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Teodorczyk już przyjechał na zgrupowanie Lecha, powitanie z nowymi kolegami uchwyciły kamery
http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERs
Komentarz
-
Już naszą ligę w zimie rozbierają z czołowych zawodników Traore, Milik, Wszołek teraz Melikson. Przy kompletnym braku pieniędzy na transfery to w tym roku tę ligę wygrać po prostu musimy."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)egion Zobacz postaTeż się tego obawiałem ale na szczęście poszedł do Lecha. Ci pewnie liczą, że będzie tak jak z Lewandowskim ale myślę, że się przejadą.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ZeMario Zobacz postaAle to myślenie życzeniowe, czy są jakieś konkretne przesłanki? Lewandowski, Rudnevs...ostatnio nosa do napastników mają. Mnie się ten transfer nie podoba, wolałbym żeby poszedł gdzieś na zachód."I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Nawet jeżeli się sprawdzi, to i tak dla mnie jest zwykłym waflem.
Komentarz
-
Baszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulamiTaki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez daimler Zobacz postaMa ktoś cały wywiad z Bońkiem z Polska The Times?
Zaczął Pan od czystki w siedzibie związku.
- Nie ma czystki. Okazało się, że był tu absolutny nadmiar ludzi do tego co trzeba robić. Byli zatrudniani na umowę o pracę bez przypisania warunków i zadań. Były martwe dusze.
Dlaczego nie poleciał Piotr Gołos, który bronił idei zdjęcia orzełka z koszulek?
- Gołos wykonywał polecenia zarządu i idei zaaprobowanej przez Grzegorza Latę. Nigdy nie zrobiłbym tak, że wyślę jakiegoś pracownika do telewizji aby bronił mojego pomysłu, a później powiem, że to nie ja. Pamiętam dokładnie jak na małym rauszu we Wrocławiu Lato, Zdzisiek Kręcina i kilku innych po kolejnym kieliszku mówili: popatrzą, pokrzyczą i się przyzwyczają do tych koszulek. I się nie przyzwyczaili. To jest ich błąd, a nie Gołosa.
Widzę, że nic Pan nie zmienił w gabinecie prezesa.
- Zrobiłem gniazdko do internetu.
Sugeruje Pan, że poprzednik nie korzystał?
- (śmiech).
Zamieszczone przez casual Zobacz postaBaszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulamiNiektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.
Komentarz
-
Zamieszczone przez casual Zobacz postaBaszczynski w Ruchu, Brzyski w Legii, Teodorczyk w Lechu, Wszołek w Niemczech. Dwaliszwili nadal temat otwarty. Cani chyba też gdzieś idzie. Czarne chmury nad czarnymi koszulami-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
-
Spokojnie, z czasem trawa zamienia się w mleko- jak nie spadną w tym roku, to spadną w następnym.Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
- Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
Zapamiętał.
Waldemar Łysiak, "Najlepszy".
Komentarz
-
Zamieszczone przez transfery.infoJeżeli z Wisły odejdzie Gordan Buzona, krakowski klub sięgnie po Krzysztofa Króla.
Działacze w Wiśle Kraków chyba się przyzwyczajają do bujnych okresów transferowych. O ile ostatnio sięgali bardziej po zagranicznych graczy, to teraz skupiają się na Polakach. Niedawno wrócił do zespołu Kamil Kosowski. Teraz bliski podpisania kontraktu jest Krzysztof Król.
Transfer 26-latka może być zależny od sytuacji Gordana Bunozy. Z "Białą Gwiazdą" dodatkowo kontrakt rozwiąże Frederiksen. Jeżeli Bośniak również opuści zespół, wtedy trener nie będzie miał do dyspozycji lewych obrońców.
Król ma bogatą przeszłość piłkarską. W swoim CV ma chociażby występy w rezerwach Realu Madryt, potem grał w Jagiellonii Białystok, Chicago Fire, Polonii Bytom, a ostatnio reprezentował barwy Podbeskidzia Bielsko-Biała. Rozwiązał z nim jednak kontrakt po rundzie jesiennej i jest dostępny za darmo.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
Komentarz