Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez nevermind Zobacz posta
    No to chyba Podbeskidzie wywiesza biała flage jesli chodzi o walke o utrzymanie w TME.
    To bylo wiadome odkad Borecki zostal prezesem zreszta sam przyznal w wywiadzie ze PBB ma male szanse na zostanie w TME i szykuja druzyne na 1 lige by za rok znow wywalczyc awans.

Komentarz

• Co do porozumienia się Króla z zawodnikami (nie chciałem tego wrzucać w dział "transfery"):

Popatrzcie z jakich oni zawodników testują: dezerter z Polonii Bytom i odpad z Warty Poznań. Tacy to i tak chętnie przyczołgają do tego burdelu bo nawet jeżeli im nie będą płacić, to istnieje możliwość wylansowania się gdzieś indziej, a w najgorszym przypadku wpisania sobie w CV "klubu ekstraklasowego". Żaden nowy poważny piłkarz tam nie przyjdzie.

To wiele mówi o ich nowym "zbawcy".

Z wiadomości wesołych: Sernas został wypożyczony przez Gaziantepspor

Komentarz

• Ten news ze strony Polonii brzmi tak:

Informujemy, że prezes Polonii Warszawa, Ireneusz Król, porozumiał się ze wszystkimi zawodnikami w sprawie uregulowania zobowiązań finansowych.

Wszyscy piłkarze, którzy w rundzie jesiennej występowali w zespole "Czarnych Koszul", są w chwili obecnej do dyspozycji trenera pierwszego zespołu, Piotra Stokowca.

Jednocześnie informujemy, że żaden z zawodników nie złożył do Polskiego Związku Piłki Nożnej pisma o rozwiązanie kontraktu z winy klubu.
        Gdzie 30 grudnia Brzyski udzielił wywiadu, w którym powiedział tak:

Złożyłeś wniosek o rozwiązanie kontraktu z Polonią?
        Tomasz Brzyski: - Jeszcze nie. Chłopaki - łącznie jest nas ośmiu - już je złożyli, ale ja chciałem jeszcze poczekać do stycznia. Na razie chciałem się od tego odciąć i wyjechać na urlop. A jak przyjadę... No cóż, wiadomo, że nasza sytuacja finansowa jest zła, klub jest nam winien dużo pieniędzy. Chciałem dać prezesowi Królowi trochę czasu, bo wiadomo, że człowiekowi trzeba czasami zaufać. Jeżeli jednak nic się nie zmieni, to w styczniu złożę wniosek o rozwiązanie kontraktu.

To jak brać na poważnie to oświadczenie Polonii? Dopóki nie zobaczę koparek...

Komentarz

• Przecież ta strona niebiescy.pl to ewidentnie zie7ona jest. Jakiś gadzinowy dziennikarz nazmyślał.

Komentarz

• Dziewczyny znalazły nowego "napadziora"

Komentarz

• A propos dziewczyn, to wiadomo coś czy naprawdę interesujemy się kilkoma ich zawodnikami, czy to tylko plotki?

Komentarz

• Info pewne, telefoniczne
                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Powiększa się kolonia polskich piłkarzy, którzy będą grali w Bundeslidze. Jak dowiedziała się „GPC” Paweł Wszołek, piłkarz Polonii Warszawa został zawodnikiem Hannoveru 96, w którym gra już Artur Sobiech. Piłkarz odejdzie z Polonii za 1,2 miliona eur

Wszołek podobno w Hannoverze. Więc już wiadomo skąd znajdą się pieniądze na wypłaty dla innych.
                  http://www.youtube.com/watch?v=lQEA9u9w9Fg

Komentarz

• I galante! Zdecydowanie za dobry piłkarz żeby marnował się u czarnuchów, zupełnie poza naszym zasięgiem transferowym, a w Hannoverze poradzi sobie prędzej on niż Milik w Bayerze. Pogra trochę, to może wyrosnąć na bardzo konkretnego grajka pod kątem reprezentacji.
                    Ostatnio edytowany przez Sgt.; 26486.

Komentarz

• A Skorża sprzątnął do Arabów Traore...

Komentarz

• Jak przez chwilę była posucha z polskimi zawodnikami w Bundeslidze to po reklamie zrobionej przez trójkę z Dortmundu w krótkim odstępie czasu do Niemiec trafił Sobiech, Klich, Peszko, Świerczok, Borysiuk, Milik, a teraz Wszołek. Żaden wielkiej kariery nie zrobił, zobaczymy jak poradzi sobie ostatnia dwójka.
                        "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Cudów bym się po nich nie spodziewał. Milik będzie żelaznym rezerwowym dopóki z klubu nie odejdzie Kiessling, więc tak na dobrą sprawę zatrzyma się w rozwoju i będzie równia pochyła. To samo Wszołek, który będzie miał w Hannoverze sporą konkurencję. W jego przypadku nie można zapominać o tym, że tak na dobrą sprawę rozegrał tylko pół rundy na jako takim poziomie i już wyjeżdża na zachód. Błąd powielany wśród młodych od lat.

Komentarz

• Sobiech też miał nie grać w Hanoverze a jakoś sobie poradził. Więc myślę, że tym bardziej Milik da sobie rade.
                            349meczów*
                            71 goli*
                            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
                              Sobiech też miał nie grać w Hanoverze a jakoś sobie poradził. Więc myślę, że tym bardziej Milik da sobie rade.
                              Poradził to sobie Lewandowski, a Sobiech póki co bije sie o pierwszy sklad.
                              04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.

Komentarz

• Po pierwsza nie ta skala umiejętności. A po drugie Sobiech miał/ma torchę większą rywalizację w ataku.
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X