Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Rozpoczęcie rundy wiosennej 15 lutego - już sobie wyobrażam co to będzie za kolejkaŚrednio pewnie co drugi sezon będą ją musieli przekładać na później (ewentualnie da się rozegrać ze trzy cztery mecze), a przy ostrzejszej zimie być może i cały luty nie będzie się nadawał do gry. Tak jak jest w tym roku to już moim zdaniem jest max ile da się wycisnąć z lutego, a i tak dopiero za niecałe trzy miesiące przekonamy się czy coś z tej kolejki będzie. Te granie do 15 grudnia też takie trochę może być loteryjne. Kolejka w ten weekend jak tak patrzę za okno to może i by sie odbyła w całości, zastanawiam się tylko po co. Myślę, że i na jesieni i na wiosnę dałoby się wcisnąć te dwie kolejki w jakieś środy i nie byłoby tej zimowej loterii. Nasze kluby na wiosnę w pucharach to zagrają raz na ruski rok więc nie ma co się spinać, że jedna kolejka w lutym więcej ich tam jakoś przygotuje specjalnie do meczu pucharowego.
"I tak Legia panowie, i tak Legia mistrzem"
Komentarz
-
Zamieszczone przez nevermind Zobacz postaPonoc sąd ogłosil upadłosc Widzewa Łódź
Komentarz
-
Przyjrzyj się dokładnie „buźce nevermind’a” – zaczął się śmiać, ale po chwili się zreflektował, że nie powinien i przestałLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez emgie Zobacz postaI co w tym śmiesznego? Mogę ich nienawidzić, ale to nie jest powód do radości z tego powodu, że są zarządzani tak jak są.
"Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i tak samo miał."
Nawiazujac do niego i patrzac na ich podjarke ciezką sytuacją ŁKSu i rysujaca sie w ich głowach perspektywa braku jakiegokolwiek sensowanego rywala w Łodzi(wszak ŁKS w kazdej chwili moze przestac istnieć w takim znaczeniu w jakim istnieje teraz) nic lepszego ich nie moze w tym momencie spotkać.
A i przy okazji Rybickiego mozna byloby za frajer wziać do Legii
Aczkolwiek pewnie znów sie wywiną spod topora tak jak wtedy kiedy mieli leciec do 3 ligiCENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
Komentarz
-
Zamieszczone przez emgie Zobacz postaI co w tym śmiesznego? Mogę ich nienawidzić, ale to nie jest powód do radości z tego powodu, że są zarządzani tak jak są.
Postanowienie jest z 4 grudnia, ukazało się w dzisiejszym MSiG.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
-
Dosyć zaskakująca informacja, myślałem, że po raz kolejny uda im się wywinąć z długów. Ale jak widać, nie zawsze można liczyć na szczęście. Także Jóźwiak teraz masz pole do popisu, z Łodzi wyciągnij Bartkowskiego i Stępińskiego. Ewentualnie możesz się też zastanowić nad Okachim, bo był jednym z mocniejszych punktów tej drużyny. Za Gola będzie idealny.
Komentarz
-
No ale przecież w tej upadłości to chyba chodzi o kolejne odroczenie spłacenia wierzycieli. Teraz zbierze się jakaś komisja czy komisarz i będzie szukać środki dla tych komu są winni. Poza tym, z tego co rozumiem i wiem to Widzew w dalszym ciągu będzie grał w ekstraklasie. Jak się mylę to może ktoś mnie poprawi.
e:
Aż sobie doczytałem. To nie jest żadna upadłość (a może formalnie jest nie znam się) tylko jakieś postępowanie układowe czyli jak to w Polsce kolejne robienie kogoś w *****.
Dzięki temu Widzewowi komornik nie będzie mógł wejść na konto a po dogadaniu się z wierzycielami nie będzie becelował odsetek tylko powoli zmniejszał dług. Norma. A w razie czego jak by upadł faktycznie, to przecież zakładamy stowarzyszonko czy coś, prawda panie Boniek?Ostatnio edytowany przez iniemamniejusz; 12486.brak podpisu
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mario Zobacz postaDosyć zaskakująca informacja, myślałem, że po raz kolejny uda im się wywinąć z długów. Ale jak widać, nie zawsze można liczyć na szczęście. Także Jóźwiak teraz masz pole do popisu, z Łodzi wyciągnij Bartkowskiego i Stępińskiego. Ewentualnie możesz się też zastanowić nad Okachim, bo był jednym z mocniejszych punktów tej drużyny. Za Gola będzie idealny.
Ile razy Ci jeszcze można napisać, że Stępiński gdyby chciał to by w Legii był ale nie chce.Vukovic jazda z kurvvwami!
"Odbieram ciche brawa mianstreamu, głośne propsy z podziemia"
Komentarz
-
Ja tam nikomu nie życzę, nawet najgorszemu wrogowi, upadłości, zjebanych właścicieli, startu od okręgówki czy 4 ligi. Nie ma nic gorszego niż uczucie bezsilności, gdy widzisz, że klub umiera (albo jest zarzynany przez jebanego prezesa) jak trybuny się wyludniają, stadion się rozpada, miasto ma Cie generalnie w dupie, dzieciaki mają już inne hobby niż łażenie na stadion a Tobie zostaję jazda po wioskach w 4 i 3 lidze. Ile naprawdę zasłużonych klubów z porządnymi kibicami siedzi do dziś w gównie przez złe zarządzanie...
Komentarz
-
Zamieszczone przez iniemamniejusz Zobacz postae:
To nie jest żadna upadłość (a może formalnie jest nie znam się) tylko jakieś postępowanie układowe czyli jak to w Polsce kolejne robienie kogoś w *****.
Dzięki temu Widzewowi komornik nie będzie mógł wejść na konto a po dogadaniu się z wierzycielami nie będzie becelował odsetek tylko powoli zmniejszał dług. Norma.Ostatnio edytowany przez padre; 35090.Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...
Komentarz
Komentarz